Daj znać wszyscy się rzucimy do centrali, może grupowo coś zdziałamy))
Daj znać wszyscy się rzucimy do centrali, może grupowo coś zdziałamy))
Wszystkie inne serwery w innych krajach chodzą bez zarzutu nikt nie ma problemów a Niemiecki suport zdziwił się jak dostał ode mnie maill ze skargą , w polskim suporcie siedzi banda niedouczonych informatyków jak w ogóle mają coś wspólnego z informatyką , odpisują na maill i szukają odpowiedzi u innych suportach zadając pytania podpisując się pod użytkowników ... innego wyjaśnienia nie ma ..... bo piszesz do Niemieckiego suportu i masz odpowiedź w 5 minut i problem znika ... do polskiego -- hmmm powodzenia !!!
Haloo
Danke für die Informationen, die Sie beschrieben das problem ist uns nicht bekannt, aber wir werden versuchen, etwas über Ihr problem und finden Sie heraus, was das problem ist, was werden wir Sie umgehend informieren.
Team Die Siedler Online
Polski Supoort
Witaj
Uprzejmie informuję, że nie jest nam znany termin naprawy błędu. Wiemy, że prace w tym kierunku wciąż trwają i jak tylko będzie nam coś więcej wiadome natychmiast się z Tobą skontaktujemy.
Jeszcze raz najmocniej przepraszamy za wszelkie niedogodności oraz dziękujemy za wykazaną cierpliwość.
W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.
Pozdrawiamy,
Zespół The Settlers Online
Ostatnio edytowane przez Lizabett ; 06.12.2013 o 21:48
Zgłosiłem do supportu i choć nie dostałem wiadomości zwrotnej to od kilku godzin mogę już normalnie grać.
Aktualizacja (06.12.2013, 21:02):
Rozwiązanie utrudnienia pojawi się dopiero w przyszłym tygodniu.
BB_xaar
hahahahahha
Mi wczoraj naprawili ale duuuuuzo wysłałam wiadomości , ubolewan nad losem tych co jeszcze nie mają , event leci a pewnie naprawią po konserwie w czwartek
To już było wiadome o 19tej jak pracownicy poszli do domu.
P.S. "Niestety nie jest nam znany dokładny czas potrzebny na usunięcie problemu, jednakże pragnę zapewnić, że nasi Technicy zrobią wszystko co w ich mocy aby jak najszybciej umożliwić Tobie zalogowanie się do gry." Taaa wszystko![]()
Nic tylko powiedzieć szanownemu działowi technicznemu, jak i ekipie odpowiedzialnej za to, serdeczne ....................... końcówkę dopiszcie sobie sami.
Śmiać się chcę, wielka ekipa informatyków, która wszystkich graczy ma gdzieś, jak wspominała reszta kasę to chętnie się bierze za klej, a o graczach nie myśli. Onslow2013 muszą mordę zalać, by wpaść na pomysł.
Czas chyba skończyć z tą żenadą.
to są kpiny i żarty...co event to jakieś problemy...od dawna zastanawiam się nad rezygnacją z gry i teraz chyba dopięli swego...a już informacja o tym,że nad rozwiązaniem problemu prace zostaną podjęte w następnym tygodniu to jest przegięcie...czyli znaczy to,że do następnej konserwacji wyspa padnie i wszystko co na wyspie...ciekawe kto zwróci graczom te wszystkie straty,które w tym czasie poniosą...brak słów...po prostu żal...
Po kiego grzyba przenosilem budynek. I mam po evencie. Jedno mnie ciekawi, gdy juz naprawią błąd to czy pozwolą ludziom ktorym sie pojawil na otwarcie okienek adwentowch.
Masakra.
A juz informacja ze po weekendzie naprawia to nie wiadomo czy do smiechu czy do placzu.