virginia raczej bym się nie łudził że takie rozwiązanie nastąpi, nie w tej firmie![]()
virginia raczej bym się nie łudził że takie rozwiązanie nastąpi, nie w tej firmie![]()
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
Onslow2013 - taką wiadomość to ja już wczoraj dostałem - musisz im napisać znowu, że konto dalej nie działa, prześlą to do dalszej analizy.
ja jetem ciekawy tylko jak rozwiążą problem otwierania kalendaża adwentowego :0
wkurzajace jest to ze 30h poźniej oni nie maja nic do powiedzenia
Tylko najlepsze jest to że na testowym też był ten problem, więc pytanie po co są testy skoro błędy testowego trafiają na normalne serwery??
i po co piszą że naprawione jak nie działa![]()
fajnie ze maja nas gdzies naprawde
Juz ponad dobe konta uszkodzone event leci wszystko na wyspach padlo a nikt nic nie robi. W takiej sytuacji event powinien byc zablokowany i opoziony o tydzien, natomiast dobroduszni dadza nam doladowania do zboza w ramach rekompesaty i powiedza ze tak sie zdarza. Nawet bb Xaar od doby nic nie napisze bo nie wiedza nic i sa chyba zajeci wszyscy programisci bo wygladaja za sw. Mikolajem
U mnie też minęło 24h od ostatniego logowania, ten sam komunikat:[ mam pytanie, kiedy zostanie to naprawione i z przygodami odpalonymi, kontem premium jak ktoś miał i ciągłością logowania?? Support i dział techniczny mogliby się postarać!!!!