Strona 13 z 51 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 23 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Czemu od prawie doby nie pojawiła się żadna info??? To ja dziękuję bardzo za takie "Wydarzenie Świąteczne".... :-/

Początkujący Osadnik Awatar Onslow2013
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam.

Czytajac Wasze wpisy widać kto jest już mega uzależniony [w tym ja ]. Premium ucieka.... krawiec z wymiana czeka.... i co teraz? Eh.....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    29h bez gry. I marzenie o złotej wieży poszło w niepamięć po pierwszym dniu.
    Nie mogą przynajmniej napisać co się dzieje i jaki jest przewidywany czas naprawy?
    Jak zrobią to w poniedziałek to przynajmniej nie będę próbował się łączyć co godzine.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Kozi69 Zobacz posta
    29h bez gry. I marzenie o złotej wieży poszło w niepamięć po pierwszym dniu.
    Nie mogą przynajmniej napisać co się dzieje i jaki jest przewidywany czas naprawy?
    Jak zrobią to w poniedziałek to przynajmniej nie będę próbował się łączyć co godzine.
    Kozi69 za klejki mozna odblokować dni ktore przegapisz. Czyli jeśli naprawią to do końca roku to nadal masz szanse na wieże (max 630 klejek za odblokowanie wszystkich okienek - przynajmniej na testowym tak było).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Bernardoss Zobacz posta
    Kozi69 za klejki mozna odblokować dni ktore przegapisz. Czyli jeśli naprawią to do końca roku to nadal masz szanse na wieże (max 630 klejek za odblokowanie wszystkich okienek - przynajmniej na testowym tak było).
    A jezeli ktos nie ma klejek? zasponsorujesz?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Właśnie dostałem emaila od supportu, z którego treści wynika, że problem na moim koncie został naprawiony. Faktycznie wyspa jest odblokowana. Myślę, że jeszcze dziś powinni się uporać z błędami na waszych wyspach.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Krasnopolandia Zobacz posta
    A jezeli ktos nie ma klejek? zasponsorujesz?
    Jak nie ma to proponuje udac sie do sklepu. Ale wiesz odpowiadajac na twoja docinkę, ktora pewnie wynika z nerwów po odłączenia od TSO na wiecej niz godzine, to Kozi69 moge zasponsorowac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Czyściłeś cache przed zalogowaniem kubawaks?

Royalvee
    Cytat Zamieszczone przez kubawaks Zobacz posta
    Właśnie dostałem emaila od supportu, z którego treści wynika, że problem na moim koncie został naprawiony. Faktycznie wyspa jest odblokowana. Myślę, że jeszcze dziś powinni się uporać z błędami na waszych wyspach.

Czyli odblokowują indywidualnie? U mnie martwica dalej, pewnie to potrwa...

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie dalej to samo , a jesteśmy na tym samym serwerze

Strona 13 z 51 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 23 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów