Strona 11 z 51 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie też taki sam problem od rana. Jeżeli nic dziś nie naprawią, to jestem ciekawa co z tym kalendarzem, przecież trzeba klikać codziennie.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    BB_xaar Blue Byte Community Team jest aktywny od dłuższego czasu ale żadne info się nie pojawia
    Pewnie między sobą nie mają kontaktu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    moze nie da sie odzyskac wyspy i nie wiedza jak to ludziom napisac, a zwrotów nie planuja

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Albo nie wiedzą jak napisać, że programista nie dał rady stworzyć skryptu i szukają innej osoby

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    to juz dziesiatki, setki a moze tysiace graczy ...lepszego mikolaja bym sobie nie wymażył ..czyzby poczatek końca

Osadnik Awatar nosiekleeds
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a co ? chcesz uslyszec ze mamy po grze do nastepnego czwartku !!!
    Team z BB zbiera odwage aby to nam zakomunikowac
    USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jakbym usłyszał ze do nastepnego czwartku to tyle dobrze bo jak w tamtym roku tez mialem proble mz uszkodzonym obszarem to 2 miesiace czekalem a zwodzili ze przy kolejnej konserwie uda sie wrocic do gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Wszedłem dzisiaj rano na wyspę, a tutaj na mojej manufakturze recyklingowej animacja jak podczas ataku generała (pasek "życia" zjechany do połowy pod budynkiem i tuman kurzu nad budynkiem).
    W pierwszej chwili przetarłem oczy - był wczesny ranek, może mam omamy. Nie pomogło.
    W drugiej chwili przez watę zaspanych komórek przebiła się jedna żywsza "wprowadzili PvP i właśnie ktoś atakuje wyspę!".
    O rany tak bez zapowiedzi?!! Rozdzwoniły się dzwonki alarmowe. Pewnikiem Mikołaj chce odzyskać swoje pierniczki, lizaczki i co tam jeszcze pospadało mu z sań na moją wysepkę! Rzuciłem więc okiem na swoich dzielnych generałów czy aby pod bronią stoją - niestety smacznie spali pod namiotami ino materiał fruwał i nijak chęci do obrony mych włości nie przejawiali. Jak uratować manufakturę? Ręka prowadzona anielskimi chórami kliknęła na niebieskie strzałki.... "uciekaj manufakturo-o-o-o-odlatuj" i postawiła ją z dala od zagrożonego terenu...
    I to był koniec. Zapadła ciemność, nastał armageddon, błąd serwera. Także z tego miejsca mocno przepraszam wszystkich, że uszkodziłem serwer.... ja tylko ratowałem tych biednych węglarzy... pewnie któryś w międzyczasie podzielił przez zero.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    cos w tym jest bo mi padlo jak stawialem 2 nowe manufaktury ;D

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ... mi w tamtym roku jak 2 miesiace support nie mogl uporac sie z moim uszkodzonym obszarem serwera zaproponowali reset konta czyli start od 1lvl dodam tylko ze bylem juz wtedy na 50lvl

Strona 11 z 51 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów