Strona 2 z 51 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Osadnik Awatar Młodociany
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Metz Zobacz posta
    Może mi ktoś łaskawie powiedzieć, po jaką cholere zmienialiście moduł przenoszenia budynków? Przeszkadzało, że działa? Najwyraźniej tak, bo jakiemuś nadgorliwemu pajacowi zachciało się wprowadzać cooldown minutowy. Do tego blokuje obszar. Gratulacje!!! Poziom ignorancji skrypterów BB sięgnął dna.
    Prawdopodobnie ma to na celu utrudnić, tak zwany "trik z kwiatkami": http://diversity.me.uk/threads/65-Trik-z-kwiatkami?

Ostatnio edytowane przez Młodociany ; 12.12.2013 o 02:19

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Młodociany Zobacz posta
    Prawdopodobnie ma to na celu utrudnić, tak zwany "trik z kwiatkami": http://diversity.me.uk/threads/65-Trik-z-kwiatkami?
    Skąd wziąłeś informacje, aby utrudnić ten trik? Ta zmiana akurat nie miała tego raczej na celu.
    Po za tym kwiatki działają.

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Serwer
    Nowy Świat
    A wiec rozumiem, że Tobie ta zmiana ułatwiła? Cieszę się. "Trik z kwiatkami", to żadna nowość, a jedynie zwykły błąd w grze. Może nie mogli naprawić, a więc postanowili zwyczajnie utrudnić.

Cytat Zamieszczone przez Angelkaxd Zobacz posta
    Ta zmiana akurat nie miała tego raczej na celu.
    Skoro jesteś taka pewna i doskonale wiesz o co tak naprawdę chodzi, to udzielając się już w tym temacie wypadałoby podzielić się swoim "pewnym źródłem". Zapewne zainteresowani będą bardzo wdzięczni.

Ostatnio edytowane przez Młodociany ; 12.12.2013 o 02:20

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    I o to samo wypadało by Ciebei poprosić
    Jeśli taki miał być ich cel to zalatuje to nieudolnoscią w ich wykonaniu, bo zeby zlikwidować jeden bug (ktory z tego co sprawdzilem dalej diala i ma sie dobrze) dowalili wszystkim przy okazji
    Ostatnio edytowane przez thordis ; 30.11.2013 o 19:09
    "w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
    Start: teraz"
    "Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
    "W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."

Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez thordis Zobacz posta
    I o to samo wypadało by Ciebei poprosić
    A więc proszę przeczytać mojego posta jeszcze raz uważnie. Na samym początku napisałem "prawdopodobnie". Nie napisałem, że na pewno. Chciałem jedynie zwrócić uwagę, że jest taka możliwość. Pozdrawiam

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wyraz "raczej" zdaje sie tez nie wyraża pewności.
    "w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
    "W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."

Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez thordis Zobacz posta
    wyraz "raczej" zdaje sie tez nie wyraża pewności.

Dokładnie tak jak napisałeś. Dlatego nie rozumiem dlaczego ktoś, kto sam nie jest pewny tego co pisze podważa mojego posta, skoro wyraźnie napisałem "prawdopodobnie".

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to jeszcze wyjasnij w jaki sposob mialo to utrudnic ten bug, bo obecnie stawiam grzadke, wyburzam ja i stawiam/przenosze budynek. Wczesniej jak to działało?
    Pomijam fakt że ktoś kto wiedział o tym już pewnie dawno tam ma budynki, ilość osob która znała tego buga pewnie też zbyt wielka nie była a skonczylo sie tym ze kazdy ma teraz problem. Prawie jakby BB chciało aby przed przestawieniem budynku jeszcze sie zastanowic przez tę minutę czy warto
    Ostatnio edytowane przez thordis ; 30.11.2013 o 19:47

Osadnik Awatar qpon777
    Serwer
    Nowa Ziemia

Uszkodzony obszar serwera

"Uszkodzony obszar serwera " - taki komunikat mnie przywitał po drugiej w dniu dzisiejszym konserwacji.
    Teraz mam przymusową przerwę w grze. Jak długo sie pytam ......

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja próbuję wejść na wyspę po dodatkowej przerwie technicznej i w trakcie ładowania otrzymuję komunikat "W tym obszarze wystapił błąd. Prosimy spróbować ponownie". Próbuję i nic. Moja wyspa przestała istnieć? Znajomych wyrzuca z gry kiedy próbują do mnie wejść. Chyba ta konserwacja konserwacji zrobiła więcej szkód niż pożytku. Ktoś jeszcze ma ten problem?

Strona 2 z 51 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów