Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Usunięcie broni z przygód.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Zerknij na nowe przygody teraz, na przykłąd baśniowe, po za fasolkami mogłby mieć broń, a nie mają.
    Nowe przygody z testowego za prezenty też nie mają w dropie broni, więc jakby nie było BB idzie w tym kierunku.

A co do usunięcia broni z dotychczasowych przygód, to ZDECYDOWANIE NIE!
    Nie wyobrażam sobie produkować mieczy stal do Baśniowych lub też damascenów, gdy ubije się 300sztuk elitarnych żołnierzy.

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

GrzechuGrek
    Ja jestem na TAK i to byłby znacznie lepszy pomysł, ale pod kilkoma warunkami:
    - czas produkcji budynków broni mistrzowskiej powinien zostać nieco skrócony, np. miecznik dam powinien produkować miecze w 48 min a nie w 72
    - ilość rudy tytanu oraz saletry w dropie powinna być 2x większa.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ten temat został poruszony 2 lata temu.Kiedy pierwsi pionierzy zdobywali Czarnych Rycerzy.I budynki do produkcji kusz oraz mieczy damascenskich stały sie nie opłacalne.Długo wałkowano ten temat az mielismy przyjemność osobiscie zapytać Xara o to gdy wpadł na ogólny.Support nie ma prawa zmiany gry,co oznacza ze tylko programisci bb moga zmienic twoja propozycje.A support do ktorego piszesz odpowiada tylko za serwis techniczny i promocyjny który jest za cienki by mógł w ogole taka propozycje wystosować.To tak jakby pracownik szeregowy w polsce przy tasmie w fabryce toyoty zadzwonił do głownego prezesa w japoni i chciał mu powiedzieć ,,stary toyota fajny wóz ale goscia od designu powinniscie wywalić''.Mówiac krótko NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI I PROPONUJE EOT!!!.BB zmienia tylko to z czym ono wychodzi i po to support publikuje pamietnik developera byscie mogli tam uwagi zglaszac i konkluzje.Bo tutaj bb pyta ich a nie oni bb.

A gdyby uwazali to za dobre rozwiazanie to juz dawno by to zrobili,moze dlatego ze niewiele na tym zarobią????

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A ja jestem na tak. Tak się składa, że mam bardzo dużą linię produkcyjną stalowych mieczy, więc czemu by nie podbić ich ceny.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jestem zdecydowanie przeciwna. Broń mistrzowska w przygodach jest zdecydowanie jednym z ciekawszych dropów.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez GrzechuGrek Zobacz posta
    - czas produkcji budynków broni mistrzowskiej powinien zostać nieco skrócony, np. miecznik dam powinien produkować miecze w 48 min a nie w 72
    To akurat nie zrobi zadnej roznicy, bo problemem przy produkcji lepszej broni sa w pierwszej kolejnosci koszty postawienia wielu budynkow do jej produkcji i ich ulepszenia na lvl5 tak zeby dobic sie do dziennej produkcji rzedu setek/ tysiecy a nie dziesiatek. Samym czasem produkcji tego nie przeskoczysz.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Osadnik Awatar RadekMC1
    Serwer
    Złota Góra
    a po co wam bron mistrzowska, ktora wala sie dziesiatkami tysiecy w magazynie?
    dla mnie moglo by jej nie byc w dropach

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w nowych przygodach (bajkowe) broni juz nie ma, więc wydaje się że BB idzie powoli w tym kierunku, najpierw wymusili zadaniami postawienie każdego budynku mistrzowskiego, wiec co może być dalej można sie domyślać

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    najpierw wymusili zadaniami postawienie każdego budynku mistrzowskiego, wiec co może być dalej można sie domyślać
    nic nie wymusili, bo wykonywanie zadan jest opcjonalne i generalnie sluzy tylko zdobyciu nagrod.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów