Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee
Zerknij na nowe przygody teraz, na przykłąd baśniowe, po za fasolkami mogłby mieć broń, a nie mają.
Nowe przygody z testowego za prezenty też nie mają w dropie broni, więc jakby nie było BB idzie w tym kierunku.
A co do usunięcia broni z dotychczasowych przygód, to ZDECYDOWANIE NIE!
Nie wyobrażam sobie produkować mieczy stal do Baśniowych lub też damascenów, gdy ubije się 300sztuk elitarnych żołnierzy.
Ja jestem na TAK i to byłby znacznie lepszy pomysł, ale pod kilkoma warunkami:
- czas produkcji budynków broni mistrzowskiej powinien zostać nieco skrócony, np. miecznik dam powinien produkować miecze w 48 min a nie w 72
- ilość rudy tytanu oraz saletry w dropie powinna być 2x większa.
Ten temat został poruszony 2 lata temu.Kiedy pierwsi pionierzy zdobywali Czarnych Rycerzy.I budynki do produkcji kusz oraz mieczy damascenskich stały sie nie opłacalne.Długo wałkowano ten temat az mielismy przyjemność osobiscie zapytać Xara o to gdy wpadł na ogólny.Support nie ma prawa zmiany gry,co oznacza ze tylko programisci bb moga zmienic twoja propozycje.A support do ktorego piszesz odpowiada tylko za serwis techniczny i promocyjny który jest za cienki by mógł w ogole taka propozycje wystosować.To tak jakby pracownik szeregowy w polsce przy tasmie w fabryce toyoty zadzwonił do głownego prezesa w japoni i chciał mu powiedzieć ,,stary toyota fajny wóz ale goscia od designu powinniscie wywalić''.Mówiac krótko NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI I PROPONUJE EOT!!!.BB zmienia tylko to z czym ono wychodzi i po to support publikuje pamietnik developera byscie mogli tam uwagi zglaszac i konkluzje.Bo tutaj bb pyta ich a nie oni bb.
A gdyby uwazali to za dobre rozwiazanie to juz dawno by to zrobili,moze dlatego ze niewiele na tym zarobią????
A ja jestem na tak. Tak się składa, że mam bardzo dużą linię produkcyjną stalowych mieczy, więc czemu by nie podbić ich ceny.
Jestem zdecydowanie przeciwna. Broń mistrzowska w przygodach jest zdecydowanie jednym z ciekawszych dropów.
To akurat nie zrobi zadnej roznicy, bo problemem przy produkcji lepszej broni sa w pierwszej kolejnosci koszty postawienia wielu budynkow do jej produkcji i ich ulepszenia na lvl5 tak zeby dobic sie do dziennej produkcji rzedu setek/ tysiecy a nie dziesiatek. Samym czasem produkcji tego nie przeskoczysz.
"A necromancer is just a really, really late healer"
a po co wam bron mistrzowska, ktora wala sie dziesiatkami tysiecy w magazynie?
dla mnie moglo by jej nie byc w dropach
w nowych przygodach (bajkowe) broni juz nie ma, więc wydaje się że BB idzie powoli w tym kierunku, najpierw wymusili zadaniami postawienie każdego budynku mistrzowskiego, wiec co może być dalej można sie domyślać