Według mnie powinna być możliwość chodzenia po wyspie i powinien być zamek jako budowla która powinna być od początku.
Super by było gdyby można było wejść do swoich budynków.
Pomysły na budynki proszę podawać poniżej.
Chcę grę filmową i zamek
Chcę grę filmową
Chcę zamek
Nie wiem
Chcę nowe budynki
Nie chcę nowych budynków
Według mnie powinna być możliwość chodzenia po wyspie i powinien być zamek jako budowla która powinna być od początku.
Super by było gdyby można było wejść do swoich budynków.
Pomysły na budynki proszę podawać poniżej.
Ostatnio edytowane przez Hubertus102 ; 02.11.2013 o 11:47
BB_xxar może coś powiesz o grze filmowej.
Juz to widze
BB nie moze sobie poradzic w prostych zmianach a co dopiero z takim czyms
Gra ekonomiczna więc rzeczywiście potrzebne jest nam łażenie po ulicy i wchodzenie do budynków. W jakim niby celu?
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
Według mnie powinna być możliwość chodzenia po wyspie.
Zapraszam na mój wątek o wyspie http://forum.thesettlersonline.pl/threads/32977-Wyspy
A według mnie nie. I co teraz? Dalej czekam jaki to mieć cel, oprócz domulania gry jeszcze bardziej.
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
Gdy możesz chodzić po wyspie masz większa kontrolę
nad czym? pilnujesz rybaków żeby nie pili w krzakach?![]()
By można było zobaczyć wszystko z bliska lepiej.
Gra w grafice 3D