Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za tak zaproponowanymi zmianami?

Głosujących
75. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

14 18.67%
  • Nie

55 73.33%
  • Dla mnie obojętne

6 8.00%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Zlikwidować eventy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jestem za likwidacją eventów całkowicie, natomiast w miejsce takich świątecznych paranoi wprowadzić sezonowość jak za oknem tak w grze, okazje cenowe i stałe poprawki wnoszące coś do gry, zmieniające ją.

Osadnik Awatar Hubertus102
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Z każdego święta oficjalnego i nieoficjalnego powinien być co roku event.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jakoś mi się wydaje, że jest większa szansa na a) zmienianie dotychczasowych eventów b) dodawanie nowych, bo to co już zrobili to wątpię by chcieli z tego zrezygnować. Zresztą jest wielu nowych graczy, którzy nie grają jeszcze roku i wszystkich eventów nie przeżyli.

Co najwyżej bym proponował to, że jak ktoś gra ponad rok to sobie może wyłączyć event za jakąś dużą opłatą w klejnotach/złocie albo mając premium sobie wyłączyć event jeśli chce.

To, że ktoś przeszedł jakiś event to niech jak pies ogrodnika nie próbuje innym tego blokować, bo to egoistyczne :P

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów