Zlotouste BB napisało, że planowana przerwa techniczna o 1:30, po czym się wyświetlił komunikat o wyłączeniu serwerów koło 1:10. Po czym wyłączono serwery o 1:15. Gratuluje precyzji ;-p
Zlotouste BB napisało, że planowana przerwa techniczna o 1:30, po czym się wyświetlił komunikat o wyłączeniu serwerów koło 1:10. Po czym wyłączono serwery o 1:15. Gratuluje precyzji ;-p
Ostatnio edytowane przez świnkitrzy66 ; 31.10.2013 o 02:24 Powód: literówki
Czasami mi Was żal.
Nawet nie pofatygujesz się kolego na stronę główną, żeby to sprawdzić tylko piszesz bzdury.Cotygodniowa konserwacja rozpocznie się około
godziny 01:15 rano, a zakończy się około godziny
07:30 (czasu polskiego). Podczas przerwy technicznej
gra będzie niedostępna.
a co sie dzieje od godziny?, nie mogę połączyć się z serwerem,czy to jakaś przerwa techniczna ?,przecież już była
krotos666 też mi się wydaje że było od 1:30 napisane, na pewno zmienili aktualną z 1h na 2h i nie ma o tym śladu, więc się aż tak nie czepiaj.
no i mamy kolejną dziś konserwenormalnie ręce opadają
ni z gruchy ni z pietruchy padły wszystkie serwery
chyba atak terrorystyczny hehe
Znowu Ruscy
Przecież były az 2 konserwy po sobie i cudem by było jakby im się udało to przeprowadzić bez wpadki :P
blablabla , piszą tylko pracujemy nad tym , pracujemy , 2 lata już to piszą a wywala i zalogować się nie można dalej.Pracujcie Panowie tak dalej !