Chodzi mi o to, aby geolog dokładał do istniejącego złoża pewną ilość surowców a nie pokazywał komunikatu, że mam za dużo złóż tego typu.
Co wy na to?
Tak
Nie
Nie mam zielonego pojęcia co to są zasoby
Chodzi mi o to, aby geolog dokładał do istniejącego złoża pewną ilość surowców a nie pokazywał komunikatu, że mam za dużo złóż tego typu.
Co wy na to?
czyli majac kopalnie zlota lvl5 sztuk:8 i wysylajac co pare godzin geologow mamy niewyczerpane kopalnie ?
"A necromancer is just a really, really late healer"
Hehe ale dobre by było;p Oszczędnie na deskach, marmurze, narzędziach - zatrzymujesz pracę wysyłasz ziomka i masz +300. Jeden taki skill i wszystko zmienia sens
PS. Ostatnia opcja ankiety genialna:P
Po tytule myślałem że ktos wpakował kilka milionów rybek do złoza i się wiecej nie da
Tak opcja "uzupełniania" jest u geologa na 50lvl chociaż nie jestem pewien co do działania bo bb swoje w opisie a co innego w działaniu.
Van-de-Lord 1,5-1,6kk wchodzi do złoża bezproblemowo i da sie takie 2 zrobić minimum też bez problemów
co do ankiety to na NIE jestem, niech oni już nic nie kombinują bo znowu będzie 3 miesiące narzekań że komuś kopalnie pousuwało, a innym pododawało po 5k do kopalni diamentów jak posłali geologów marmuru szukać
It's coming
It's watching your every move
You cannot hide...
Goldmano
Tak, tylko problem już byłby taki, że wtedy doładowania do żelaza/złota i inne straciłyby większy sens.
nie
Zależy ile by dokładał do złoża jeśli +25-50 to kopalnia 5 ty lvl niestety wybiera więcej wiec koniec końców po jakimś czasie by padła.
Ale pomysł sam w sobie nie głupi. bo czasem zrobi geolog pusty przebieg bo sie zdubluje np. i nic z tego ne ma
Ja osobiscie jestem za
Świat milczy, Ty wołaj!
”Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi prawdę” (Platon)
A kto wysyła geologa na puste przebiegi?