rowniez.sie.z.tym.zgadzam.popieram.w.100.procentac h.
TAK
NIE
rowniez.sie.z.tym.zgadzam.popieram.w.100.procentac h.
Jak tobie to nie przeszkadza to nie będziesz musiał korzystać z tej opcji jeśli wprowadzą bo wytłumacz w czym np. skały przeszkadzają a chcą je usuwać a to co najbardziej przeszkadza Tobie akurat nie!!!! A mi strasznie przeszkadza jeden krzew i nie idzie ustawić to co chce!!!
A spróbuj użyć tej funkcji jeśli uda mi się to wywalczyć o wyrzucanie drzew i krzewów!!! Z MIEJSC NAPRAWDĘ PRZESZKADZAJĄCYCH ROZUMIESZ !!!!!!!!!!!!!
Od poczatku bylo wiadome jak wyglada wyspa i ile na niej jest miejsca
A narazie sie nie zapowiada zeby zwiekszyli powierzchie :/
cala wyspa zawalona i jeszcze 56 patentow mam wolnych![]()
jestem za![]()
Witam,
dawno nie było tematu o wycinaniu drzew na wyspie.
Może odświeżymy sprawę?
Otóż, jak wiadomo, ma wchodzić wysadzanie skał, więc zaproponujmy coś podobnego.
Usuwaniu drzew i krzewów z wyspy miała by służyć specjalna premia, podobnie jak przy wyburzaniu.
Drzew się raczej nie wysadza, więc premia mogła by je fajczyć.
Mogły by również istnieć premie do sadzenia nowych drzewek iglastych lub liściastych lub nawet egzotycznych.
Gdy sprzeczasz się z idiotą, on najprawdopodobniej robi dokładnie to samo ...
Pomysł jak najbardziej ekstra sam nad tym się zastanawiałem, z fajczeniem może być różnie ja myślałem o funkcji "Nadleśniczego" trzeba by ewentualnie rozważyć jak zastosować nad sposobem finansowania tej opcji, bo z tego co widać przy skałach i komentarzach nie bardzo podoba się opcja z kupnem tylko za diamenty. Może warto zastanowić się za monety gildii niech trwa to tydzień i kosztuje 100 monet gildii, lub 50 diamentów i 1 minuta. Wybór będzie zawsze to jakiś.
Fajczyc...fajnie ale zopcja mozliwoscia spalenia jakichs budynkow...powiedzmy 20 % szans ze sie zajmnie)
zartuje sobie jestem oczywiscie na TAK
Też jestem za i nie tylko dlatego, że więcej budynków się zmieści. Zrobiłam błąd przenosząc leśnika, drzewa które zasadził wlazły mi na pola uprawne. Zwykły błąd może namieszać, że teraz mam kawał wyspy nie jak do użytki :/
Ja mam zaś taką propozycję, by stworzyć jakiś czar z przedmiotów kolekcjonerskich, który by np. 4 pola (kwadraty oczyszczał z pozostawionych karp.
![]()
Witam,
Na wstępie chciałbym dodać, że nie przeszukiwałem 1000 stron z pomysłami, żeby sprawdzić, czy już taki pomysł był, więc z góry przepraszam, za lenistwo
Mój pomysł jak się pewno domyślacie, ma na celu wprowadzenie możliwości wycinania drzew.
Skoro można burzyć góry, to czemu nie można by wyciąć drzew? Od razu zaznaczę, że dobra byłaby możliwość sadzenia drzew ( w razie gdyby kogoś poniosło ).
Niech to nawet kosztuje blu, tak jak ekipa wyburzająca.
Dajcie znać co sądzicie
Pozdrawiam