Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kupiec - usuwane artykuły

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Kupiec - usuwane artykuły

Witam.
    Mam taką prośbę żeby z kupca to co jest w sprzedaży zostawało a nie co jakiś czas jest usuwane. Skierowane jest to w szczególności do osób które zbierają monety czy klejnoty po to żeby w końcu móc sobie coś kupić fajnego a tu nagle po 4 miesiącach nie ma możliwości kupna!!

Sam miałem taki przykład ponieważ w targowisku Gildii została usunięta kolejny slot budowania na którą zbierałem 4 miesiące albo i więcej i kiedy mam już monety patrze a tego już nie ma!! W te miejsce został wstawiony SILOS. Super ale mogło to tez zostać a silos został by dodany tylko dodatkowo przynajmniej sklep miałby większy wybór a nie pewien zakres.

NALEGAM ŻEBY TOWARÓW NIE USUWAĆ TYLKO JUŻ DODAWAĆ. I PROSZĘ O PRZYWRÓCENIE KOLEJKI BUDOWANIA W TARGOWISKU GILDII
    Ostatnio edytowane przez DOKTORD ; 25.10.2013 o 21:55

Osadnik Awatar Mundek_May
    Serwer
    Czarci Gaj
    Wypada się spytać ,co oznacza "oferta limitowana" ,nie wspominając już o poprawnym wyrażaniu swoich myśli.
    Jeśli chcesz uzyskać odpowiedzi na dręczące Cie pytania ,wyrażaj swoje myśli tak ,by inni mogli Cie zrozumieć bez powtórnego czytania tego ,co spłodziłeś..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    to bylo w targowisku gildii kolejny slot budowania

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Następnym razem handluj jak Ci brakuje monet, mało kto jest w stanie zebrać monety tradycyjnie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Lubię zbierać sam.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ale przecież było wiadomo wcześnej, minimum 2 tygodnie (albo i wcześniej), ze oferta z targowiska będzie zmieniona, więc nie wiem w czym problem

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Informacja o zmianie oferty w targowisku gildyjnym była znana na długo przed zmianą, więc co za problem było się z gildią dogadzać aby dała brakujące monety a ty i tak byś im później oddał

Uprawnienia umieszczania postów