Coraz więcej znajomych i trzeba wetować po kilkanaście stron.
Proste rozwiązanie : Dać graczom możliwość dodania opcji na znajomym np "Bliski Znajomy" i wtedy oni byli by na początku listy.
pozdrawiam.
Coraz więcej znajomych i trzeba wetować po kilkanaście stron.
Proste rozwiązanie : Dać graczom możliwość dodania opcji na znajomym np "Bliski Znajomy" i wtedy oni byli by na początku listy.
pozdrawiam.
A po co Ci kilka stron znajomych? Kolekcjonujesz ich ?
Nie lepiej mieć maksymalnie tylu ,ilu mieści się na pasku bez potrzeby przewijania go ?
A co zrobisz ,gdy zapełni Ci eis na kilka stron opcja- " Bliski znajomy" ?
Poprosisz o dodanie zakładki - " Bardzo bliski znajomy" ?
a potem przyjaciel bliski przyjaciel najbliższy przyjaciel a na koniec Żona lub Mąża potem no to już chyba dziecko lub wnuk
)
@Mundek_May a kontakty handlowe do dropa to jak chcesz mieć ? za każdym razem dodawać się przy kupowaniu ?
Ten to ma dopiero problem.
Sprzedając dropa ,dodajesz kupującego do znajomych i po ukończeniu przygody go usuwasz.
Czy ty kolekcjonujesz wszystkich graczy,którym sprzedajesz dropy ?
I też wertujesz kilkanaście stron ,by znaleźć tego któremu dropa sprzedałeś ?
Akurat zgadzam się, że podobne rozwiązanie możnaby wprowadzić. Niekiedy są osoby z którymi rozmawia się częściej a niestety ze względu na lvl lub to ze są w innej gildii trzeba je szukac i wertrowac te obrazki
moża poprawic przez:
1. Możlwiosc ukladania przestawiania osób.
2. możliwość wyszukania (Filtrowania)
Proste a jak życie ułatwi
BTW jak o ułatwieniach już mowa Zlikwidujcie te koszarowe 25 ludzików po prostu zmora koszmar, horror @#$#&$#&$#$!!!!!! jak wojsko nastawiam nawet kawy nie potrzeba żeby mi ciśnienie dzwignąćo magazynie prowiantu nie wspominam nawet bo udaru dostane
![]()
Świat milczy, Ty wołaj!
”Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi prawdę” (Platon)
Tak, ja tak właśnie robię w większości przypadków. Po co? A po to, że później kiedy się na handlu ktoś do mnie zgłasza, albo ja do niego, to wiem czy człek zaufany a i o mnie człek wie od razu.
Oczywiście przy wymianie dropa z kimś 48+ trudno o naciągaczy, ale po co walczyć z przyzwyczajeniami.
Za. Plus sortowanie listy. Plus wyszukiwanie po nazwie. Plus opcje wyświetlania (pokazuj zawsze, pokazuj kiedy dostępny). Przy odrobinie chęci można z tego interfejsu naprawdę przydatne narzędzie uczynić.
Ja również się zgodzę z tym, że jakieś ułatwienie w organizacji znajomych by się przydało. Choćby proste wyszukanie po nicku już mocno usprawniło by kontakty, bo przy długiej liście znajomych to faktycznie horror.
Chciałam zauważyć, że ankieta by się przydała w temacie.![]()
Ostatnio edytowane przez Kitikejt ; 28.10.2013 o 16:15
When I'm good, I'm real goodWhen I'm bad, I'm even better !