Dla mnie osobiście nie jest potrzebne, ale jeśli komuś się przyda to mi przeszkadzać nie będzie![]()
Tak
Nie
Nie mam zdania
Dla mnie osobiście nie jest potrzebne, ale jeśli komuś się przyda to mi przeszkadzać nie będzie![]()
zawsze można stworzyć wlasne forum .... a nie żeby jeszcze BB robiło wam :P
Nie widzę takiej potrzeby założenie własnego forum zewnętrznego to kilka ruchów myszka... a BB ma wiele ważniejszych spaw nie dogadzać leniwym jednostką![]()
Jednostką i to z lekka niedouczoną to ty jesteś.
Bo tym leniwym jednostkom zależy również na paru innych zmianach w grze ułatwiających ją i czyniącą ją bardziej atrakcyjną.
Pomysł zaimplementowanego forum w grze wynika nie z lenistwa a z doświadczenia części graczy grających wcześniej w inne gry przeglądarkowe.
Warto z tego doświadczenia skorzystać.
I tyczy się to nie tylko forum.
Jak już jesteś taki poprawny to zwracaj uwagę by pisać Ty a nie ty....
Twoja wypowiedz nic do tematu nie wnosi, dalej podtrzymuje zdanie iż nie warto zawracać BB głowę takim pikusiem jak własne forum dla każdej gildii, skoro i tak każda gildia może za darmo i całkiem szybko sobie takie forum stworzyć (wolne od modów regulaminu gry i pegi7)
Nie pozdrawiam Tazz
To poczytaj sobie co oznacza używanie zaimków osobowych z małej litery.
A co do twojego zdania na temat forum - twoja sprawa. Gdybyś poprzestał tylko na
złego słowa bym nie powiedział, aleNie widzę takiej potrzeby założenie własnego forum zewnętrznego to kilka ruchów myszka...
w ten sposób w niegrzeczny co najmniej sposób zakwestionowałeś zdanie części graczy w tym i moje i nie dziw się że dostałeś po łapach.a BB ma wiele ważniejszych spaw nie dogadzać leniwym jednostką
Jak nie szanujesz innych, nie dziw się że inni nie szanują ciebie.
Reasumując powyższe wypowiedzi:
Garenos - jakie lenistwo?? Mamy forum zewnętrzne jak pewnie większość gildii, ale aktywności nie wymusisz. Na forum zintegrowanym mimo woli człowiek zajrzy, poczyta, coś napisze. Czat??? Ok, teraz i tu jak jesteś online, nie zalogowani nie odczytają wcześniejszych wiadomości. Przewaga forum. Mógłbym wiele innych przykładów podać, ale nie wiem czy warto.
tazzplck - trącasz amatorszczyzną i widać, że nie masz pojęcia o grach zespołowych.
RedJul - są osoby, które wiedzą lepiej i choćbyś nie wiem co robił, to i tak ich nie przekonasz. Po prostu wiedzą lepiej.
Ostatnio edytowane przez Connor74 ; 26.11.2013 o 20:15
Bardzo dobry pomysł, jestem jak najbardziej za powstaniem forum gildii z poziomu gry.
connor jak masz forum to po co jeszcze jedno ? Niech naprawią błędy które mają a nie żeby jeszcze zajmowali się forum bo jeśli gracze nie wchodzą na twoje forum to napewno nie będą wchodzić na forum które zrobiło bb bo by im sie nie chciało.Zawsze możesz zachęcić ich do wejścia na twoje forum tylko trzeba pomyśleć
A widzisz tutaj jest mały problem, bo forum zewnętrzne, to kolejna strona, witryna, na której trzeba założyć konto, logować się, aby sprawdzić czy są jakieś nowe posty. Poza tym ludzi nie zmusisz do aktywności. Co z tego, ze zarejestrowani są prawie wszyscy z gildii, jak i tak nie ma aktywności.
Forum wewnętrzne, to zupełnie inna bajka. Tutaj od razu widać, czy jest coś nowego, nie wymaga dodatkowej rejestracji i jak pisałem wcześniej na takie forum ludzie zaglądają mimo woli. Z doświadczenia wiem, że więcej ludzi czyta i pisze na takich forach.