Zobacz wyniki ankiety: Czy w TSO są potrzebne fora wewnętrzne gildii?

Głosujących
142. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

91 64.08%
  • Nie

39 27.46%
  • Nie mam zdania

12 8.45%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Wewnętrzne Forum Gildii

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Dla mnie osobiście nie jest potrzebne, ale jeśli komuś się przyda to mi przeszkadzać nie będzie

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    zawsze można stworzyć wlasne forum .... a nie żeby jeszcze BB robiło wam :P

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie widzę takiej potrzeby założenie własnego forum zewnętrznego to kilka ruchów myszka... a BB ma wiele ważniejszych spaw nie dogadzać leniwym jednostką

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez tazzplck Zobacz posta
    Nie widzę takiej potrzeby założenie własnego forum zewnętrznego to kilka ruchów myszka... a BB ma wiele ważniejszych spaw nie dogadzać leniwym jednostką
    Jednostką i to z lekka niedouczoną to ty jesteś.
    Bo tym leniwym jednostkom zależy również na paru innych zmianach w grze ułatwiających ją i czyniącą ją bardziej atrakcyjną.
    Pomysł zaimplementowanego forum w grze wynika nie z lenistwa a z doświadczenia części graczy grających wcześniej w inne gry przeglądarkowe.
    Warto z tego doświadczenia skorzystać.
    I tyczy się to nie tylko forum.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak już jesteś taki poprawny to zwracaj uwagę by pisać Ty a nie ty....
    Twoja wypowiedz nic do tematu nie wnosi, dalej podtrzymuje zdanie iż nie warto zawracać BB głowę takim pikusiem jak własne forum dla każdej gildii, skoro i tak każda gildia może za darmo i całkiem szybko sobie takie forum stworzyć (wolne od modów regulaminu gry i pegi7)

Nie pozdrawiam Tazz

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez tazzplck Zobacz posta
    Jak już jesteś taki poprawny to zwracaj uwagę by pisać Ty a nie ty....
    Twoja wypowiedz nic do tematu nie wnosi, dalej podtrzymuje zdanie iż nie warto zawracać BB głowę takim pikusiem jak własne forum dla każdej gildii, skoro i tak każda gildia może za darmo i całkiem szybko sobie takie forum stworzyć (wolne od modów regulaminu gry i pegi7)

Nie pozdrawiam Tazz
    To poczytaj sobie co oznacza używanie zaimków osobowych z małej litery.
    A co do twojego zdania na temat forum - twoja sprawa. Gdybyś poprzestał tylko na
    Nie widzę takiej potrzeby założenie własnego forum zewnętrznego to kilka ruchów myszka...
    złego słowa bym nie powiedział, ale
    a BB ma wiele ważniejszych spaw nie dogadzać leniwym jednostką
    w ten sposób w niegrzeczny co najmniej sposób zakwestionowałeś zdanie części graczy w tym i moje i nie dziw się że dostałeś po łapach.
    Jak nie szanujesz innych, nie dziw się że inni nie szanują ciebie.

Początkujący Osadnik Awatar Connor74
    Serwer
    Nowy Świat
    Reasumując powyższe wypowiedzi:

Garenos - jakie lenistwo?? Mamy forum zewnętrzne jak pewnie większość gildii, ale aktywności nie wymusisz. Na forum zintegrowanym mimo woli człowiek zajrzy, poczyta, coś napisze. Czat??? Ok, teraz i tu jak jesteś online, nie zalogowani nie odczytają wcześniejszych wiadomości. Przewaga forum. Mógłbym wiele innych przykładów podać, ale nie wiem czy warto.

tazzplck - trącasz amatorszczyzną i widać, że nie masz pojęcia o grach zespołowych.

RedJul - są osoby, które wiedzą lepiej i choćbyś nie wiem co robił, to i tak ich nie przekonasz. Po prostu wiedzą lepiej.
    Ostatnio edytowane przez Connor74 ; 26.11.2013 o 20:15

Początkujący Osadnik Awatar Mihau_Alu
    Serwer
    Kolonia
    Bardzo dobry pomysł, jestem jak najbardziej za powstaniem forum gildii z poziomu gry.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    connor jak masz forum to po co jeszcze jedno ? Niech naprawią błędy które mają a nie żeby jeszcze zajmowali się forum bo jeśli gracze nie wchodzą na twoje forum to napewno nie będą wchodzić na forum które zrobiło bb bo by im sie nie chciało.Zawsze możesz zachęcić ich do wejścia na twoje forum tylko trzeba pomyśleć

Początkujący Osadnik Awatar Connor74
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Garenos Zobacz posta
    connor jak masz forum to po co jeszcze jedno ? Niech naprawią błędy które mają a nie żeby jeszcze zajmowali się forum bo jeśli gracze nie wchodzą na twoje forum to napewno nie będą wchodzić na forum które zrobiło bb bo by im sie nie chciało.Zawsze możesz zachęcić ich do wejścia na twoje forum tylko trzeba pomyśleć
    A widzisz tutaj jest mały problem, bo forum zewnętrzne, to kolejna strona, witryna, na której trzeba założyć konto, logować się, aby sprawdzić czy są jakieś nowe posty. Poza tym ludzi nie zmusisz do aktywności. Co z tego, ze zarejestrowani są prawie wszyscy z gildii, jak i tak nie ma aktywności.
    Forum wewnętrzne, to zupełnie inna bajka. Tutaj od razu widać, czy jest coś nowego, nie wymaga dodatkowej rejestracji i jak pisałem wcześniej na takie forum ludzie zaglądają mimo woli. Z doświadczenia wiem, że więcej ludzi czyta i pisze na takich forach.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów