Priorytetale nie powinno być tak ze wielu członków gildii oszczędza a ktoś to wypłaca robiąc w ciula resztę i ucieka z gildii.
Szkoda, że tak na prawdę ułatwia się grę ludziom na wyższych poziomach, a niskopoziomowcy dalej muszą się męczyć. W ten sposób powstają jeszcze większe dysproporcje między graczami.
bardzo wiele zmian było pod niskie lvl wszyscy narzekali jak to 50lvle sa pomijane i ze im to nic nie daje treaz od jakiegos czasu widze sa zmiany w kierunku dania "czegos" 50lvlom znowu narzekaja w druga strone(
A tak zupelnie na powaznie..co z wyburzaniem skał ..i co ze star coinsami??przecie 1dnego po testach nie wprowadziliście..a zapowiadaliscie..teraz kolejna nowośc i fajnie i bdb ale niechaj zachowana zostanie jakas logika w ciągu wprowadzania testowanych nowości jak rozumiem sa testy ..testy jak rozumiem zakonczyly sie powodzeniem (no nie widzialem hihi zeby sie zakonczyly inaczej ale mlody w grze jestem)..
Więc wprowadzcie wyburzanie skal plus rzeczy za gwiezdne..w jakims tam zakresie ..teraz testujemy bank, epickie miejsce pracy..oby znowu nie było wiele dyskusji o niczym poniewaz odstapicie od pomysłów..(
ok teraz doczytałem watek
http://forum.thesettlersonline.pl/th...503#post122503
i zapytuje ..jesli ludzie w tym ja jak najbardziej nie maja miejsca na wyspie czy jestze sens wprowadzac bez mozliwosci wyburzania nastepne i to tak duze budynki??chyba ze to jest jeno test...i najpierw bedziemy wyburzac potem bedziemy bankierami i epickimi wytworcami drewna desek czy węgla?
![]()
Ostatnio edytowane przez Duszysko40 ; 24.10.2013 o 00:29
EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
In hoc signo vinces
a gdzie PVP !! po co mi kolejny budynek dekoracyjny, mam juz szkółke i choinki... Settlersy zrobily sie gra dla emerytów i maniaków zbieractwa coraz to większych smieci w magazynach.. . kiedy wkoncu bedzie THE SETTLERS ONLINE bo jak do tej pory to jest THE SETTLERS SINGLEPLAYER z opcją czatu
PVP istnieje od dawana na chinskim serwerze .wpisz slowo ARENA na forum
Ja chcialbym sie wypowiedziec na temat strony gildii - ze nie bedzie pokazywac czlonkow danej gildii. Z jednej strony to ochrona danych osobowychale mam jedno duze ale. jakis czas temu moja gildia wyszla z propozycja do malenkich gildii o fuzje. tzn wysylalismy ludziom z gildi 4 - 5 osobowych zapytania czy nie chca sie polaczyc. Czesto male gildie to 1-2 osoby ktore nadal graja a reszta odeszla z gildii - lacznie z lederem. No wiec teraz nie mozna by bylo czegos takiego zrobic bo nie przewidzieliscie opcji "listu intencyjnego" do wszystkich czlonkow danej gildii, a szkoda. w zasadzie mozna by chociaz dodac list to ledera gildii by liderzy roznych gildii mogli w ten sposob ze soba rozmawiac np gdy jakis czlonek gildii podpadnie innemu z innej gildii i lederzy musza rozpatrzyc konflikt. Byloby to szczegolnie przydalne w pozniejszej grze jak wprowadzicie pvp. to taki moj pomysl przemyslcie to
i dziekuje ze robicie taka wspaniala gre bo jeszcze zadna gra przegladarkowa tak mnie nie wciagnela
A ja bede z uporem sie pytał o PvP ... na kij mi nowe budynki co mam z nimi robic po co mi one. Już w zasadie wszystko osiagnałem i nie chce mi sie stawiac nowych budynkow i kisic kolejnych surowców w wiekszych magazynach ja chce obiecane PvP bo wieje nudą i trzeba bedzie rezygnować, a jak zrezygnuje to nie wydam kolejnej kasy... chyba proste