Zamknięty wątek
Strona 6 z 27 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 16 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 268

Wątek: [Dyskusja] Pamiętnik dewelopera: Epickie miejsca pracy, Bank Gildii, Poczta

Początkujący Odkrywca Awatar romsheff
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka_N Zobacz posta
    Mi brakuje jednej ważnej rzeczy, a mianowicie możliwość organizowania kontaktów tzn. znajomych. Grając jakiś czas czynnie poprzez wymianę lotów i handel tworzy nam się gigantyczna wstążka znajomych - z wieloma którzy nie są w naszej gildii utrzymujemy częste kontakty a z drugimi rzadziej. Czy nie było by możliwości ustawiania sobie kolejności wyświetlanych kontaktów gdzie priorytetami ustawiamy sobie kogo chcemy mieć pod ręką?

Odnośnie rang to ok, ale myślę ze powinno być ich więcej. Jedna zabiera szef, druga zarząd i dla reszty graczy zostaje już tylko podział na jakieś dwie rangi. Jakby była jeszcze chociaż jedna to było by już bardzo fajnie.
    Są cztery zakładki obok kontaktów: Wszystkie, Znajomi, Gildia i jedna wolna - mogliby wprowadzić w tym miejscu np. Przyjaciele

Jeszcze jedna ranga w gildii rzeczywiście byłaby przydatna.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ale nie powinno być tak ze wielu członków gildii oszczędza a ktoś to wypłaca robiąc w ciula resztę i ucieka z gildii.
    Priorytet

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Szkoda, że tak na prawdę ułatwia się grę ludziom na wyższych poziomach, a niskopoziomowcy dalej muszą się męczyć. W ten sposób powstają jeszcze większe dysproporcje między graczami.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Kermit537 Zobacz posta
    Szkoda, że tak na prawdę ułatwia się grę ludziom na wyższych poziomach, a niskopoziomowcy dalej muszą się męczyć. W ten sposób powstają jeszcze większe dysproporcje między graczami.
    Kiedyś było trudniej skakać z poziomu na poziom, a teraz jest łatwiej. Ci co skakali już się namęczyli, ja sam zrobiłem ze 150 wiki bez żadnego premium.

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Kermit537 Zobacz posta
    bardzo wiele zmian było pod niskie lvl wszyscy narzekali jak to 50lvle sa pomijane i ze im to nic nie daje treaz od jakiegos czasu widze sa zmiany w kierunku dania "czegos" 50lvlom znowu narzekaja w druga strone(
    A tak zupelnie na powaznie..co z wyburzaniem skał ..i co ze star coinsami??przecie 1dnego po testach nie wprowadziliście..a zapowiadaliscie..teraz kolejna nowośc i fajnie i bdb ale niechaj zachowana zostanie jakas logika w ciągu wprowadzania testowanych nowości jak rozumiem sa testy ..testy jak rozumiem zakonczyly sie powodzeniem (no nie widzialem hihi zeby sie zakonczyly inaczej ale mlody w grze jestem)..
    Więc wprowadzcie wyburzanie skal plus rzeczy za gwiezdne..w jakims tam zakresie ..teraz testujemy bank, epickie miejsce pracy..oby znowu nie było wiele dyskusji o niczym poniewaz odstapicie od pomysłów..(
    ok teraz doczytałem watek
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...503#post122503
    i zapytuje ..jesli ludzie w tym ja jak najbardziej nie maja miejsca na wyspie czy jestze sens wprowadzac bez mozliwosci wyburzania nastepne i to tak duze budynki??chyba ze to jest jeno test...i najpierw bedziemy wyburzac potem bedziemy bankierami i epickimi wytworcami drewna desek czy węgla?
    Ostatnio edytowane przez Duszysko40 ; 24.10.2013 o 00:29
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez AndyKozakow Zobacz posta
    Może łaskawie byście skończyli to co testowaliśmy a nie wprowadzacie kolejną bzdurę...
    czekam aż na wyspie pojawi się burdel gdzie będą odpoczywać weterani bo wymyślacie kolejne głupoty
    Proszę o jakość a nie ilość
    nic dodac, nic ujac

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    a gdzie PVP !! po co mi kolejny budynek dekoracyjny, mam juz szkółke i choinki... Settlersy zrobily sie gra dla emerytów i maniaków zbieractwa coraz to większych smieci w magazynach.. . kiedy wkoncu bedzie THE SETTLERS ONLINE bo jak do tej pory to jest THE SETTLERS SINGLEPLAYER z opcją czatu

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    PVP istnieje od dawana na chinskim serwerze .wpisz slowo ARENA na forum

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja chcialbym sie wypowiedziec na temat strony gildii - ze nie bedzie pokazywac czlonkow danej gildii. Z jednej strony to ochrona danych osobowych ale mam jedno duze ale. jakis czas temu moja gildia wyszla z propozycja do malenkich gildii o fuzje. tzn wysylalismy ludziom z gildi 4 - 5 osobowych zapytania czy nie chca sie polaczyc. Czesto male gildie to 1-2 osoby ktore nadal graja a reszta odeszla z gildii - lacznie z lederem. No wiec teraz nie mozna by bylo czegos takiego zrobic bo nie przewidzieliscie opcji "listu intencyjnego" do wszystkich czlonkow danej gildii, a szkoda. w zasadzie mozna by chociaz dodac list to ledera gildii by liderzy roznych gildii mogli w ten sposob ze soba rozmawiac np gdy jakis czlonek gildii podpadnie innemu z innej gildii i lederzy musza rozpatrzyc konflikt. Byloby to szczegolnie przydalne w pozniejszej grze jak wprowadzicie pvp. to taki moj pomysl przemyslcie to i dziekuje ze robicie taka wspaniala gre bo jeszcze zadna gra przegladarkowa tak mnie nie wciagnela

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ja bede z uporem sie pytał o PvP ... na kij mi nowe budynki co mam z nimi robic po co mi one. Już w zasadie wszystko osiagnałem i nie chce mi sie stawiac nowych budynkow i kisic kolejnych surowców w wiekszych magazynach ja chce obiecane PvP bo wieje nudą i trzeba bedzie rezygnować, a jak zrezygnuje to nie wydam kolejnej kasy... chyba proste

Zamknięty wątek
Strona 6 z 27 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 16 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów