.
.
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 26.07.2017 o 17:48 Powód: usunięcie linka z grafiką na prośbę użytkownika
Ktoś wcześniej pytał, gdzie można postawić ten budynek, żeby jakiś pieniek nie przeszkadzał czy co tam innego (zanim się zacznie burzyć magazyn itp). U mnie stoi w tym miejscu: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/43/yp0s.png
Ja pytałam, choć nie wiem czy też w tym wątku.
Wielkie dzięki, o tej lokalizacji myślałam, ale bałam się tam cokolwiek wywalać.
Odnośnie nowej poczty. Dalej kupa. U mnie - zaznaczam wszystkie wiadomości, z menu kontekstowego wybieram Skasuj i... Nic... Klikam na X po prawej stronie wiadomości i... Nic... Klikam na wiadomości o łupach czy artefaktach przyniesionych przez odkrywców i... Łup wpada do gwiazdy a same wiadomości zostają. Czyli stara kupa śmierdzi tak samo... Ech...
na szczeście jest opcja za 5 k fasolek
a ja dam Wielkiego MINUSA bo od zakończenia ostatniej aktualizacji to nie gra mi się nie może w ogóle załadować i co ja mam zrobić do kogo napisać w tej sprawie ???
![]()
Czas produkcji, a w zasadzie szczegóły 'Czasu produkcji' są błędne. Nie pokrywają się z informacją z pierwszego planu, są również identyczne w każdym z trzech slotów produkcji:
![]()
Maximo miałem to samo. Wyczyść cache przeglądarki i pójdzie. U mnie pomogło