Zamknięty wątek
Strona 24 z 27 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 268

Wątek: [Dyskusja] Pamiętnik dewelopera: Epickie miejsca pracy, Bank Gildii, Poczta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    .
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 26.07.2017 o 17:48 Powód: usunięcie linka z grafiką na prośbę użytkownika

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ktoś wcześniej pytał, gdzie można postawić ten budynek, żeby jakiś pieniek nie przeszkadzał czy co tam innego (zanim się zacznie burzyć magazyn itp). U mnie stoi w tym miejscu: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/43/yp0s.png

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja pytałam, choć nie wiem czy też w tym wątku.
    Wielkie dzięki, o tej lokalizacji myślałam, ale bałam się tam cokolwiek wywalać.

Lipek
    Odnośnie nowej poczty. Dalej kupa. U mnie - zaznaczam wszystkie wiadomości, z menu kontekstowego wybieram Skasuj i... Nic... Klikam na X po prawej stronie wiadomości i... Nic... Klikam na wiadomości o łupach czy artefaktach przyniesionych przez odkrywców i... Łup wpada do gwiazdy a same wiadomości zostają. Czyli stara kupa śmierdzi tak samo... Ech...

krzysiek1902
    .

Cytat Zamieszczone przez MartaIFIGENIA Zobacz posta
    Epickie miejsce pracy za 5tys. klejnotów - kto sobie na niego pozwoli.? chcecie odstraszyc ludzi >? tak sobie pytam :P
    Odstraszyć nie , chcą zarobić
    Myślą o sobie a nas mają .......
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 17.07.2017 o 15:52 Powód: połączenie postów

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    na szczeście jest opcja za 5 k fasolek

Początkujący Osadnik Awatar Aver
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    Rozważane jest zastąpienie punktów doświadczenia na gwiezdne monety, ale na chwilę obecną nie ma żadnych konkretów. Jeśli zostaną podjęte kroki w celu realizacji takiego rozwiązania to zostaniecie o tym poinformowani.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    No dobra, a co z osobami na 50 lvl'u, które zrobiły już te zadania i dostały bezwartościowe punkty doświadczenia? Wyrównacie je w postaci gwiezdnych monet, czy zastosujecie metodę "prawo nie działa wstecz"?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    a ja dam Wielkiego MINUSA bo od zakończenia ostatniej aktualizacji to nie gra mi się nie może w ogóle załadować i co ja mam zrobić do kogo napisać w tej sprawie ???

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    Czas produkcji, a w zasadzie szczegóły 'Czasu produkcji' są błędne. Nie pokrywają się z informacją z pierwszego planu, są również identyczne w każdym z trzech slotów produkcji:

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Maximo miałem to samo. Wyczyść cache przeglądarki i pójdzie. U mnie pomogło

Zamknięty wątek
Strona 24 z 27 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów