Bardzo ładne budynki. Brawo. Jak gra staje się bardziej atrakcyjna to dłużej się w nią gra. Konkurencja jest duża.
Bardzo ładne budynki. Brawo. Jak gra staje się bardziej atrakcyjna to dłużej się w nią gra. Konkurencja jest duża.
Nie wiem czy padło to pytanie, ale czy da się ten epicki skład przenosić jak inne budynki czy jak się postawi to lipa
z przenoszeniem byly kiedys problemy, ale biorac pod uwage ze jego sie nie upgraduje tylko na zasadzie questow odblokowuje kolejne mozliwosci dzialania to mozna go po prostu zburzyc i postawic gdzies indziej.
Wiekszosc upgradow budynkow na lvl 5 nie zwraca sie szybciej niz po kilku miesiacach, gdyby tak do tego podchodzic to nikt nie bawilby sie w upowanie powyzej 3 lvl. Tutaj akurat oplacalnosc nie ma znaczenia, bo zyski z warsztatu sa nie w surowcach ale patentach i miejscu na wyspie.a ja wam powiem ze ten budynek nigdy sie nie zwróci a chociaż by dlatego ze nie mozna na niego rzucic premi 3x i 4x to taka skarbonka bez dna wydac te np 5k klejnotów za to by produkowac wegiel to zbytek zreszta nawet rzucic premie z tych fasol to ile by tego wegla trzeba było naprodukowac...? ps za 5k klejnotów czy 5k fasol to wiecie ile kupicie wegla z rynku masakryczna ilosc. A teraz przeliczcie czas jaki potrzebny jest na odzyskanie zainwestowanego kapitału na nowa bude.
"A necromancer is just a really, really late healer"
Dzięki sparkz, czyli jednym słowem wraca do gwiazdy po wyburzeniu, ale przenosić się nie da! Rozumiem, że wraz z zburzeniem upy na zasadzie questów się tracą i od nowa trzeba je robić!
Wydaje sie byc suuuper, nie moge się doczekać juz.![]()
Żeby tylko działało jak jest ładnie napisane.
Ja się zastanawiam gdzie ten budynek postawię. Przydała by się mapa z podanymi lokalizacjami gdzie się zmieści, bo nie mam zamiaru burzyć magazynów żeby się potem okazało że jakiś pieniek uniemożliwia postawienie tego składu.
Piwonia ty załatw mi robotę u siebie :P niby pracujesz a non stop siedzisz w grze ;p
Coś czuje, że nie będzie tak pięknie jak to wygląda, za łatwo by było
No nie bedzie 5k klejek trzeba wydac masakra:{
Ostatnio edytowane przez sparkz ; 21.01.2014 o 15:36
"A necromancer is just a really, really late healer"