ja robiłam kilkanaście i nie było nic do zbierania i co wtedy![]()
ja robiłam kilkanaście i nie było nic do zbierania i co wtedy![]()
Jak dla mnie balans między przygodami jest obecnie beznadziejny (różnice w stosunku opłacalności przygód) a jak koleżanka wyżej kociołki nie są 100% a wysłanie grubasa nieraz kosztuje znacznie więcej niż łup i dlatego dziwię się że BB nic z tym nie robi bo jak dla mnie to by było lepsze niż usuwanie tych pagórków co są w planach itp
Według mnie powinni zrobić jakąś przygodę gdzie nie ma granitu ale za to można dorwać 4 sloty broni mistrzowskiej. I dwa sloty monet i chleba. + slot EXP.
przygoda mogła by się nazywać Uprowadzenie zbrojmistrza. Czy coś w tym stylu, aby nazwa przygody wskazywała na przygodę z zasobami broni. Oczywiście przygoda epicka niełatwa i nie taka jak krawce, gdzie trzeba 3k rekrutów. Coś jak czarni. Tak aby drop był w cenie jak byk.
Nie ma sensu robić nowych skoro stare są beznadziejne. Lepiej już te stare przerobić albo dodać zadania powiązane z konkretną przygodą z nagrodami lepszymi niz 70monet + 100 mieczy jakimiś tam bo to na pewno nie zachęca do ich wykonywania. Powinni coś zrobić by uatrakcyjnić to bo ja od lvla 42 (obecnie mam 45) robie juz tylko CR+Wiki i czasami MB. Zadania gildii powiązane z np WP też nie zachęcają bo lepiej juz tego woja co tam się traci wydać na zrobienie właśnie CR z znacznie lepszym dropem.