Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Poblem z logowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Poblem z logowaniem

Witam.... znowu jakas nieplanowana konserwacja czy jak ???
    bo nie moge sie zalogowac od 20 min
    To juz naprawde zaczyna byc frustrujace.... czlowiek ma wolne, chce pograc a tu lipa

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    błąd w przeglądarce, u mnie najcześciej w IE występuje, wyczyść dane przeglądarki i próbuj do skutku

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja dzisiaj cały dzień próbuję i echo i błagam nie piszcie, żeby wyczyscić dane przeglądarki, ja chcę zagrać a nie mogę

Początkujący Osadnik Awatar sebo77
    Serwer
    Kolonia
    od ponad godziny nie moge sie zalogowac wyskakuje polaczenie nie powiodlo sie-tez macie takie problemy dzis z rana?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    co jest znow pojawily sie problemy z logowaniem. Mam wlaczona przygode i czas premium i pewnie pozniej na przeprosiny dostanie kazdy troszke mamruru. żal co sie dzieje ostatnio z ta gra nic nie wychodzi czego nie probuja zrobic.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja też mam ciągle problem z zalogowaniem na 3 rożnych przeglądarkach: Firefox, Internet Explorer, Chrome. Zawiesza się na ekranie ładowania i obrazkiem wydarzenia Halloween. Dochodzi do końca i konie. Za te problemy z grą w wersji beta powinni klejnoty dawać albo tomy albo inne surowce premium.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ja nie moge wbic od 2 godz wczesniej dzialało bez zarzutu... kiepsko bo zdazylem wczesniej uruchomic misje.. nie idzie ani na firefox ani chrome..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Piąty dzień echo nie można się zalogować co jest kurde ???????????????????????????????????????????????/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    6 dzień nie mogę się zalogować zatrzymuje się ładowanie softu w połowie !!!!

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Obecnie po stronie serwerów wszystko wygląda prawidłowo - nie powinno być żadnych utrudnień z logowaniem. Jeśli utrudnienia te u kogoś występują, najlepiej będzie dokładnie opisać sytuację i przesłać wiadomość do Supportu: Jak skontaktować się z Supportem?

Uprawnienia umieszczania postów