Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Bałagan!!

los_artisto

Bałagan!!

To już jest szczyt indolencji ze strony mitycznych techników z TSO !!!

Nie mogę otworzyć żadnego magazynu, "władka" oraz każdego budynku na wyspie!! Trzykrotny relog nie pomógł.

Może mi jakiś mądrala teraz napisze, że owi mityczni technicy już pracują nad problemem?

Ps. Od roku przy zalogowaniu 2-3 razy otwiera mi się okno z nagrodami za codzienne logowanie!!

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No tak się działo u mnie, ale jak wyłączyłem Adblock Plus to problem zniknął.

Proponuję sprawdzić, który program Tobie to blokuje i zapanować nad "bałaganem" u siebie
    Bo to na 99% jest wina jakiegoś programu (takie moje zdanie)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    I problem jest inny. Wszystkie przeglądarki /ie szczególnie/ powoduje opisany błąd. I bez dodatków typu adblock ,noscript itp.

los_artisto
    A ja proponuję żeby ten bajzel z grą w końcu ktoś rozsądny ogarnął, bo nic nie robiłem z przeglądarką i problem sam się naprawił, a to dowodzi, że wina jest po stronie gry, a nie przeglądarki.

ZWYKŁA INDOLENCJA ZE STRONY TECHNIKÓW

Uprawnienia umieszczania postów