Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Introligator - maszyna czasu ;)

Osadnik Awatar Kornitzki
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja też tak mam. Kto mi za to zapłaci?

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    bug u mnie działa nieobliczalnie, myślę, że już kilka manuskryptów przez to straciłem!

los_artisto
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    To idź do urzędu skarbowego i powiedz dowolnej pani tam pracującej, że Ministerstwo Finansów wydało durny przepis z powodu którego poniosłeś realne straty finansowe i żeby pani ciebie za to przeprosiła.
    Nikt nie lubi być traktowany ''per noga'' ale trzeba wiedzieć do kogo z pretensjami się zwrócić.
    Mieszkam w Berlinie i tam chadzam do ''skarbówki'', jak czuję, że mnie ta skubie z powodu durnych przepisów, co jest tylko moim wymysłem. Idę sobie do tegoż Urzędu i mówię: Frau Urzędniczko - czuję się oszukiwany przez wasz urząd i proszę na ten tychmiast mi to wyjaśnić. I pani biurwa najpierw grzecznie mnie przeprasza za ten fakt, a później dopiero wyjaśnia sprawę. Bo wiem, że sprawę podatków załatwia się w ''podatkowni''.

Wiem, że wszelakie problemy z grą związane opisuje się na Forum tej gry, bo ono od tego jest, a osoby, które zawiadują tym Forum powinny pomagać graczom, a nie jak zwykle nabierać wody w usta i milczeć niczym zaklęci.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez los_artisto Zobacz posta

Wiem, że wszelakie problemy z grą związane opisuje się na Forum tej gry, bo ono od tego jest, a osoby, które zawiadują tym Forum powinny pomagać graczom, a nie jak zwykle nabierać wody w usta i milczeć niczym zaklęci.

No właśnie na forum nie ma takich osób. Tu pomagają sami gracze. Jeśli gracze nie pomogą, musisz pisać do supportu.

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Jurek12345 Zobacz posta
    No właśnie na forum nie ma takich osób. Tu pomagają sami gracze. Jeśli gracze nie pomogą, musisz pisać do supportu.
    dokładnie ale artysta jest artystą i nie rozróżnia..niestety..
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ludzie chyba lubią być traktowani "per noga" -zamiast się oburzać gremialnie( w ilości siła) to napadają na oburzającego się ......

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    Pan artysta generalnie oburza sie na wszystko i wszedzie..co wiecej myli adresy..nikt tutaj w takich problemach nie pomoże..
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów