Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Introligator - maszyna czasu ;)

los_artisto

Introligator - maszyna czasu ;)

Witam.

Wczoraj, to jest w poniedziałek, wpadłem na genialny pomysł żeby sobie wyprodukować w zakładzie introligatora manuskrypt sztuk jeden.
    Poczytać się tego nie da, ale można zadać geologowi dowolnemu, bądź odkrywcy, którego się tam lubi najbardziej lub też czuje się potrzebę nadania mu tegoż manuskryptu.
    Pomysł mój genialny w czyn wprowadziłem i już z góry cieszyłem się, że za godzin około 24 będę tenże manuskrypt posiadał i napawał się szczęściem nieopisanym z tego powodu.
    Dzisiaj rano, to jest we wtorek, zerkam do introligatora nie mogąc doczekać się chwili zakończenia produkcji i oczętom moim przepięknym piwnym ukazał się widok następujący: 8godz. 12 min. Super!! - krzyknąłem sobie w duchu i udałem się do pracy. Niesiony na skrzydłach nadziei pognałem do domu by manuskrypt mój nowy odebrać i o zgrozo!!! Cóż widzę?? Produkcja 12 godzin (do końca) !!!!
    Strzeliłem odpowiednie pismo do Supportu w tej sprawie, poszedłem na piwko na jakieś 2-3 godziny i po powrocie znów namolnie zerkam do tego wrednego introligatora a tam czas się cofa, chociaż młodszy się nie czuję. Do końca produkcji zostało 19 godzin i 26 minut!!!

To może ktoś z Supportu mi wytłumaczy, o co chodzi z tym introligatorem oraz produkcją w jego warsztacie, bo ja mimo wysokiego IQ nie bardzo daję radę ogarnąć temat.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Bo to działa jak jojo raz na dół a raz w górę.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    masz nieodebrany przedmiot z kolekcji wyprodukowany we władyce, od ostatniej konserwy to powoduje takie błedy w pracy introligatora, odbierz i sie naprawi

los_artisto
    Faktycznie, miałem. Ale co mnie to interesuje, że mam nieodebrany przedmiot? Chyba nie to powinno decydować o produkcji introligatora? Jeżeli te matołki wiedzą, że jest tak banalny problem, to dlaczego nie został jeszcze usunięty? I kto mi zrekompensuje stratę ponad 24 godzin (zostało jeszcze 11h)?

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez los_artisto Zobacz posta
    Faktycznie, miałem. Ale co mnie to interesuje, że mam nieodebrany przedmiot? Chyba nie to powinno decydować o produkcji introligatora? Jeżeli te matołki wiedzą, że jest tak banalny problem, to dlaczego nie został jeszcze usunięty? I kto mi zrekompensuje stratę ponad 24 godzin (zostało jeszcze 11h)?
    Błąd pojawił się podczas ostatniej konserwacji, i miejmy nadzieję że podczas najbliższej (czyli dziś w nocy) problem będzie usunięty.

los_artisto
    znów przesunięcie w czasie o kolejne dwie godziny.

najgorsze w tym wszystkim jest to, że żaden nadęty mod, czy inny przedstawiciel STO, czy BB nawet nie zająknie się słowem PRZEPRASZAM.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jakbym był MODem też bym nie przepraszał, bo za co?
    Kolego zastanów się od czego jest MOD.

I zapanuj nad swoimi emocjami.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Po dzisiejszej konserwie, bug nadal aktywny :/

los_artisto
    Ty, krotos, może lubisz być traktowany ''per noga'', ja nie.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez los_artisto Zobacz posta
    Ty, krotos, może lubisz być traktowany ''per noga'', ja nie.
    To idź do urzędu skarbowego i powiedz dowolnej pani tam pracującej, że Ministerstwo Finansów wydało durny przepis z powodu którego poniosłeś realne straty finansowe i żeby pani ciebie za to przeprosiła.
    Nikt nie lubi być traktowany ''per noga'' ale trzeba wiedzieć do kogo z pretensjami się zwrócić.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów