Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 69

Wątek: Komu dynie?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Dom5512 Zobacz posta
    hmmm, fajny pomysl Lannister

No coz... powiem tak: jest kupa krajow, miejsc wartych zobaczenia i pewnie czasu i kasy by braklo by zobaczyc... Ja zagranica od jakiegos czasu, a od lat mam w glowie jedno miejsce - Malbork Czemu? Bo nie bylam jeszcze, bo zamek chce od lochow po czubki wiezyc przemierzyc - poczuc atmosfere miejsca, przesiaknac historia. I moze zamki nad Loara.. i Chorwacje wzdluz i wszerz W koncu jakbym miala kase to bym mogla
    Czasu by na wszystko starczyło, człowiek długo żyje. Kasy Ci brak? Jesteś biedakiem i tyle z takimi nie rozmawiam.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Moje marzenie to skok na bungee z tamy w Szwajcarii. http://szwajcaria.wp.pl/kat,1024711,...2,artykul.html tutaj mały opis a tutaj zobrazowanie jak to wygląda http://www.youtube.com/watch?v=-erTxi-Hrm0

Mam nadzieję, że kiedyś to marzenie się spełni i poczuję się jak James Bond w filmie GoldenEye ^^

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wodospad Niagara, oświadczyć się kobiecie z którą jestem.

Osadnik Awatar LANNISTER
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Hajduk Zobacz posta
    Kasy Ci brak? Jesteś biedakiem i tyle z takimi nie rozmawiam.
    Wiem, że lubisz się przekomarzać i wypisujesz różne rzeczy, nie zawsze zgodne z tym, co faktycznie robisz, lub myślisz. Wierzę, że i teraz tak jest, bo inaczej byłbyś znacznie większym biedakiem i to Tobie należałoby współczuć. Może choć raz napisz coś poważnie i podziel się z nami, dokąd chciałbyś pojechać?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez LANNISTER Zobacz posta
    Wiem, że lubisz się przekomarzać i wypisujesz różne rzeczy, nie zawsze zgodne z tym, co faktycznie robisz, lub myślisz. Wierzę, że i teraz tak jest, bo inaczej byłbyś znacznie większym biedakiem i to Tobie należałoby współczuć. Może choć raz napisz coś poważnie i podziel się z nami, dokąd chciałbyś pojechać?
    Moje marzenie to skok na bungee z tamy w Szwajcarii. http://szwajcaria.wp.pl/kat,1024711,...2,artykul.html tutaj mały opis a tutaj zobrazowanie jak to wygląda http://www.youtube.com/watch?v=-erTxi-Hrm0

Mam nadzieję, że kiedyś to marzenie się spełni i poczuję się jak James Bond w filmie GoldenEye ^^

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    a ja na tor w formuły jeden silver ston

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Chciałabym pojechać do Nowej Zelandii, ale nie tak zwyczajnie, nie z biura podróży, nie samolotem, ale z grupą przyjaciół. Chciałabym część trasy przejść pieszo, część na stopa, część przepłynąć statkiem i przy okazji zwiedzić kilka innych krajów... A dlaczego Nowa Zelandia bo ja chce zobaczyć Hobbiton!!! I podziwiać te widoki które były w Władcy pierścieni i Hobbicie! Ja chce zwiedzić cały kraj, mieszkać tam jakiś czas, poznać miejscowych ludzi, kulturę. Ja po prostu kocham takie podróże, a większa część Europy już zwiedzona, przyszłe lato możliwe że w USA. A Nowa Zelandia to już ostatnie z moich marzeń podróżniczych, ale mam nadzieje że się spełni tak jak te poprzednie Powodzenia w spełnianiu marzeń

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A ja chciałbym pojechać na MIAMI poznać kulturę ludzi poznać tamtejszą historie i oczywiście plaże lokale bary ogólnie wszystko , leżąc na plaży opalając się i popijając szkocką z leżakiem i parasolem . ...

Osadnik Awatar LANNISTER
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez CHUDYBYKGG Zobacz posta
    A ja chciałbym pojechać na MIAMI poznać kulturę ludzi poznać tamtejszą historie i oczywiście plaże lokale bary ogólnie wszystko , leżąc na plaży opalając się i popijając szkocką z leżakiem i parasolem . ...
    NA Miami? Może DO Miami?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Poszukać ciszy

Uwolnić splątane myśli od zgiełku i szumu
    Uciec chociaż na chwil kilka od tego tłumu
    Zaszyć się gdzieś z dala od ludzi
    Niech mnie porankiem budzik nie budzi
    Patrzeć jak brzask przez okno się wkrada
    i dzień cichaczem za nim się skrada
    Podziwiać wieczorem słońca piękne zachody