Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: halloween/gra - problemy

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dlatego napisałem że prędkośc nie ma tu nic do rzeczy , ja mam ping 35-45 , także dobry , ale wina całej sytuacji leży po stronie usługodawcy tejże gry , a nie naszej jako klientów .

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja mam ping 54 i nie mam lagów... ileż razy można tłumaczyć to samo...

Osadnik Awatar jarekpolak1
    Serwer
    Czarci Gaj
    [WYCIĘTE] w te gre .przez te lagi poszlo si do piachu kilkuset puszkarzy i elitarnych ....duzo rzeczy kupowalem za klejki zeby wybudowac wojo a tu taka kupa przez te lagi .to do h.ja nie podobne zeby takie rzeczy sie dzialy w grze w ktorej namawiaja roznymi promocjami do zakupu klejek. gra dziala słabo gra ma wiele bledow
    Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 16.10.2013 o 12:05 Powód: Wulgaryzmy nie są tutaj mile widziane.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez jarekpolak1 Zobacz posta
    [WYCIĘTE] w te gre .przez te lagi poszlo si do piachu kilkuset puszkarzy i elitarnych ....duzo rzeczy kupowalem za klejki zeby wybudowac wojo a tu taka kupa przez te lagi .to do h.ja nie podobne zeby takie rzeczy sie dzialy w grze w ktorej namawiaja roznymi promocjami do zakupu klejek. gra dziala słabo gra ma wiele bledow
    Bardzo dużo wniosłeś w dyskusję , gratulacje .
    Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 16.10.2013 o 12:05 Powód: Wycięcie wulgaryzmu z cytatu.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przynajmniej próbował

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Parafrazując Piotru: ping pingowi nie równy, to ze sobie ktoś ping sprawdza na speedtedt to nie znaczy ze taki sam się ma w połączeniu z grą, trzeba pingować swój serwer gry

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów