Perfekcyjnie!!!
Przecież jak ten update wejdzie, to nie zostanie u mnie kamień na kamieniu haha
Świetny pomysł, oby tak dalej BB, pozdrawiam![]()
Perfekcyjnie!!!
Przecież jak ten update wejdzie, to nie zostanie u mnie kamień na kamieniu haha
Świetny pomysł, oby tak dalej BB, pozdrawiam![]()
Też pomysł świetny lecz nadal przydał by się jakiś murzyn, który pracując non-stop i zużywając ogromne ilości surowców wykopał by nam większą wyspęArabusy mają ich już dziesiątki
![]()
Czy ta nowość na testowym co będzie we wtorek to są te skały ??
A co będzie jak w tych skałach znajdzie się złoże granitu lub tytanu? Bo były takie przymiarki
hmmm... a myśleliście może coś o zagospodarowaniu miejsca wokół wyspy domowej ? jest duuuuuuuużo wody = wolnego miejsca... może jakieś wysepki i statki do transportu na główną wyspę ? pomysł z kamieniami dobry chociaż na pewno na krótką metę... to miejsce szybko się skończy.
Pzdr.
dobry pomysł
Mi również się on podoba.
Tylko ciekawe po ile będą te premie i ile miejsca nowego będzie.
Mogli by jeszcze dodać możliwość osuszenia wyspy z wody, mam na myśli wewnętrzną jej cześć.
Tutaj musieliby rozwiązać problem z dwoma miejscami na wodzie, w którym jest możliwość postawienia pływającego domu.
Czas pokaże co z tego wyjdzie![]()
Usuwać będzie można tylko wybrane skały nie wszytkie będą miały taką możliwośc, dlatego na pewno nie usuniesz skały ze złożem
a drugiego myślnika nie bardzo rozumiem .... przecież usuniesz skały niepotrzebne i zyskasz miejsce?
Myślę, że kopalni granitu nie wprowadzą, zepsułoby to cały rynek, który i tak już jest zepsuty ;p Mam nadzieję, ze na to nie wpadną.