jakis buldozer ktory bedzie wyrownywal teren pod budynki w odlegosci 1 pola od magazyu
a co do skal to calkiem ciekawy pomysl graty
Mariusz wczytaj się dokładnie w wypowiedź RAINBOWdragon, on nie powiedział, że programiści pracują za darmo...
Co do pomysłu, bardzo ciekawy, może się zacznie od skał, a w przyszłości dostaniemy możliwość karczowania, albo przynajmniej usuwania kępek trawy.
pomysł bardzo ciekawy.. choć od razu nasuwa się kilka pytań:
- skoro zaczniemy czyścić skały na głównej, to gdzie nasi geolodzy będą szukać nowych złóż?
- jeśli BB zdecyduje zmodyfikować skały na wyspie, aby było co usuwać(dodatkowego) ... to co z ludźmi, którzy już większość wyspy zabudowali?
Bardzo podoba mi się pomysł z "nowa wyspą" ... w którą idealnie wkomponował by się pomysł... odpowiedniego przygotowania jej to eksploracji. Tu mógłby się właśnie pojawić między innymi element usuwania skał...
Pozdrawiam.
zamiast zrobić dodatkową wyspa i tam były by inne towary egzo , granit lub inne
i tak nie ma nic bardziej drazniacego niz 1 krzaczek ktory przeszkadza dobrze ustawic budynki w okolo magazynu xD
Ale spamu w tym wątku... uf,. przeczytałem wszystko i co mi przyszło do głowy?
Otóż za jakiś czas wejdą kopalnie granitu. Na skałach oczywiście.
Ale jak ktoś taką skałę usunie, co będzie nieodwracalne (jak pisał BB_xaar w wątku w ogłoszeniach i nowościach), to będzie miał 'miękko'. I zaczną się jęki 'pozwólcie odbudować skały'![]()
Podane było że tylko cześć skał będzie można usuwać, podejrzewam że te ze złożami będą nie do ruszenia.
W sumie BB wymyśliło dobry sposób na zachęcenie do zakupu klejnotów osoby które w zasadzie wszystko już mają.
Co do niemożliwości przesyłania nadprodukcji to mi już wody do gwiazdy nie dodaje!
A jak wam?
Wybaczcie że trochę n ie w temacie.
Ostatnio edytowane przez marsian7 ; 04.10.2013 o 22:56
góry jak góry, ale gdyby była możliwość usuwania depozytów drewna, to byłoby świetnie. mam na myśli pieńki po wykoszonych drzewach...