Zamknięty wątek
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Ścieżka w Synach Krawca - jakiś sposób?

  1. #1
    Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Dołączył
    06.05.2012
    Posty
    806
    Serwer
    Kolonia

    Ścieżka w Synach Krawca - jakiś sposób?

    Witam
    Zaczęłam dziś przygodę Synowie Małego Krwaca i już na początek pod górkę.
    Chciałam ustawic garnizon do bloku, ale niestety ścieżka przeszkadza w przeniesieniu generała.
    Tutaj screen


    Spotkaliście się z tym? Macie jakiś na to sposób?
    Relog robiłam, wchodziłam i wychodziłam z przygody chyba już z 50 razy.

    Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

  2. #2
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    18.04.2012
    Posty
    440
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja robię bloki w synach wg poradnika set2g. Inaczej stawiane są tam garnizony i nie ma tego problemu. Coś gdzieś czytałem, że jakieś kombinacje z wysyłaniem i odsyłaniem generałów powodują po jakimś czasie znikniecie tej ścieżki, ale nie doczytałem o co chodzi i jak to konkretnie się robi

  3. #3
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    22.04.2012
    Posty
    12
    Serwer
    Słoneczny Gród

  4. #4
    Osadnik
    Dołączył
    10.09.2012
    Posty
    210
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wchodzisz i wychodzisz z przygody az pole stanie sie aktywne - mi dzis wskoczylo po 7 razie

  5. #5
    Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Dołączył
    06.05.2012
    Posty
    806
    Serwer
    Kolonia
    Zmieniłam ustawienie generałów Bo wchodzenie i wychodzenie z gry przez godzine nic nie dało

    Niestety wchodzenie i wychodzenie przez godzine nic nie dało. Także zmieniłam ustawienie bloku.

    Cóż, problem nie rozwiązany ze ścieżką, ale TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zorro ; 04.10.2013 o 16:47 Powód: połączenie postów

    Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

  6. #6
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    16.05.2012
    Posty
    1
    Serwer
    Nowy Świat
    pole staje się aktywne jak na wyspie jest ok. 7 generałów, przynajmniej ja zawsze tak miałem

  7. #7
    Odkrywca Awatar Misiorww
    Dołączył
    17.04.2012
    Posty
    1,779
    Serwer
    Nowa Ziemia
    u mnie ani wychodzenie/wchodzenie w przygode (kilkadziesiat razy), ani 7-10 gienkow nie pomoglo.
    relogi, czyszczenie ciastkow tez nie
    po 1-2h samo zniklo

Zamknięty wątek

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.