Mam problem z ustawieniem Mrocznej fortecy, miałam na wyspie dwie Mroczne Fortece, na chwilę chciałam dać je do gwiazdy - poszło bez problemu, i zaraz znowu wstawić tam gdzie stały i to już się nie udało. Jedna wstawiłam, a w miejscu drugiej nie pojawia się zielone pole i nie da się już jej tam postawić. Niczego nowego nie wybudowałam, nawet powiększyłam obszar w którym stała ta Mroczna forteca żeby jednak pojawiło się to zielone pole do budowy. Nie da rady... mam dużo studni na wyspie, to wyburzyłam kilka w zupełnie innym miejscu i pole się pojawiło, dałam budowę. Myślałam że sprawa z głowy ale następnego dnia (czyli dziś) ta Mroczna Forteca jest w gwieździe... Przyznam że nie przypilnowałam czy się wybudowała, bo byłam pewna ze to zrobi. Największą zagadką jest to... że teraz w tej przestrzeni gdzie zrobiłam miejsce na nią, dziś już nie pojawia się to zielone pole... znowu się "nie mieści". Co jest grane???

teraz muszę poprzestawiać coś żeby tą fortecę mieć tam z powrotem. Dodaje screeny z jej poprzednim ustawieniem.