a nie ma ?, chyba z 3 razy xaar napisał na głównej ze były i już ustąpiły,
to samo będzie z rana, a że premii nie da się rzucić to kogo to obchodzi...
a nie ma ?, chyba z 3 razy xaar napisał na głównej ze były i już ustąpiły,
to samo będzie z rana, a że premii nie da się rzucić to kogo to obchodzi...
powtórka z rozrywki jak widzę a już myślałem że będę jedyny
Również nie mogę się zalogować do gry po relogu - nie było widać obozów w przygodzie i korzystając z wolnego czasu przeczytałem pewien tekst:
"Oferta o nazwie "Klejnoty dla znajomych" zostanie usunięta ze Sklepu. Przyczyną są liczne nadużycia.
Pragniemy ponownie przypomnieć, że zalecamy korzystanie wyłącznie z bezpiecznego systemu handlu,
który jest częścią interfejsu gry."
BB_xaar
"Część osób została oszukana przez nieuczciwych graczy, którzy oferowali Klejnoty w formie prezentu w zamian za dobra (np. surowce) w grze, jednak nie wywiązali się oni z umowy. Prezenty powinny być prezentami, a więc oczekiwanie czegokolwiek w zamian nie powinno mieć miejsca. Pragniemy przypomnieć, że wszelkie umowy "na słowo" są bardzo ryzykowne"
BB_xaar
Nie rozumiem co autor miał na myśli pisząc te brednie - jako prezent można dać premium warte o wiele więcej niż pakiet klejnotów, bo 7-dniowe kosztuje 800 klejnotów, więc ludzie będą nadal naciągani przez nieuczciwych graczy i to na większą skale. Chcą nas chyba całkowicie zniechęcić do gry lub zrobić z nas kompletnych idiotów sami sobie przecząc... Albo likwidują prezenty w postaci klejnotów i konta premium (dbając o uczciwych graczy) albo dają możliwość handlu klejnotami i kontami premium w kantorze handlowym, bo tam się nie da już oszukać. Cel BB jest jeden i chyba każdy wie jaki...
Pozdrawiam
Prosimy o spokój -tylko spokój nas uratujea tak na poważnie, to BB powinno do każdej promocji klejek dodawać talon na jakieś benedyktyńskie ziółka na spokojność, albo premium u producenta nerwosolu
A jako "podsumowanie" całej sytuacji....
Pozdrawiam wszystkich oczekujących na możliwość zalogowania się jak na zbawienie ^^
handel premium też likwidują :P
dobrze ze przynajmniej klejnoty mozna kupic,:P to dziala bezproblemowo![]()
Kolejny problem z logowaniem, jak widzę u wszystkich.
Niebieska plansza i kaput.
to byla ironia..hehe jedyne co teraz dziala to sciaganie z ludzi kasy:P