Rozumiem, że w poniedziałek można być po ciężkim weekendzie, ale chyba ktoś to wcześniej testował i sprawdzał radosną tfurczość kolegów z zespołu ale bez żartów ...
Rozumiem, że w poniedziałek można być po ciężkim weekendzie, ale chyba ktoś to wcześniej testował i sprawdzał radosną tfurczość kolegów z zespołu ale bez żartów ...
Jeden stojący strach na wróble daje ich w rzeczywistości kilka, więc to zadanie jest całkiem proste do zrobienia.
MAm znaleźć 12 ziół a ledwo znalazłem 1 sztuke xD
Póki nie naprawią m. in. Takich miejsc to nie ma co się z tym szarpać przesadnie, bo faktycznie może po prostu "nie być".
Ja zebrałem 15 z 16 i nie mam16 szt. przeszukałem kilkukrotnie mape i nic. Do duszy jest to
Same narzekania 0
Ojcu, fakt czasem się ostro chowają, ale jak nei chce Ci się szukać, nie szukaj. Za kilka godzin będzie nowa partia. Nie wierzę, że za każdym razem chcesz wykonać to zadanie w pełni, żeby pozbyć się z księgi 0
awik75, a może i do duszy, ale kto powiedział, że zadanie musisz wykonać od razu? Własnie zwykle tak jest - zadania wykonywane są przez niektórych graczy, żeby pozbyć się ich z księgi, a potem co? narzekają, że wieje nudą. Zadanie jest po to by się z tym zapoznać, zrobisz je najdalej za 24h 0przy takiej częstotliwości pojawiania się nowych partii.
Ja dostalem dzisiaj 2 razy to zadanie do zebrania. Za każdym razem wszystkie znalazłem. Nie zawsze sam, bo pomagaliśmy sobie w szukaniu. Jak podejdziesz do tego na luzie - bo nie ma obowiązku wykonania go za każdym razem - to czasem jest fajna zabawa. I tak większość przewija bez celu wyspy, "co by tu zrobić" - jak Demotywatory. To sobie poszuka 0
Ja czasu na to nie mam, ale dzisiaj np. miałem go więcej, to potraktowałem to jako dodatek i ... na tą chwilę, dobrą zabawę. Tyle 0![]()
Skrzydła do góry!
I tu nie ma dyskusji, powinien byc widoczny. Sam dzisiaj znalazłem kilka za drzewami, ale w takim miejscu, że hoho.
Jest jednak dobra tego strona - nie zasłaniają ich punkty aktywne. Jak na jednym z postów z innego tematu, wieża mrocznej fortecy zasłoniła zioła. Ale "aktywnośc" wieży konczy sie jakos w połowie, dlatego kliknąć można... tylko, że się za bardzo chowa 0
Zadanie z kolekcjami jest jedno, jeden cykl kilku zadań. On nas uczy jakby, co sie z tym robi i jak się to je. Po tym zadanie znika na zawsze - tak samo jak z odkrywcami i geologami, itp. Taki... samouczek w zadaniach 0
Jednak na samym dole pojawia sięco jakiśczas "Zbierz kolekcje", np. 0/14 i to są te z wyspy... które nie opuszczą nas aż do śmierci ... 0![]()
Skrzydła do góry!