Zobacz wyniki ankiety: Rosyjski handel - tak czy nie?

Głosujących
82. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, to swietny pomysl

20 24.39%
  • Nie, to glupie

62 75.61%
Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48

Wątek: Rosyjski handel

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Sprawę przedstawiłeś w taki sposób, jak sposób na naciąganie innych.
    A później dla jaj zaczniesz się bawić w oszustwa internetowe ?

Daj se człowieku na luz i odpuść póki jeszcze za jaja cię nie powiesili.

Ps: to ironia.

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    głupszego pomysłu nie widziałem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Szkoda zmarnować tak dobrego nicku, żeby Cię zapamiętali jako tego co "oszukuje" bo dla dzieci tak to będzie znaczyło.

Osadnik Awatar Zakapior3
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez GbrL Zobacz posta
    hm... moze mam inne podejscie do TSO, ale zdarza mi sie, ze sprzedaje dropa za symboliczna monete, albo rozdaje surowce za rybe (tak granit i monety takze np po 500)... nie jestem wiec typem chomika, ktory kazde WIRTUALNE dobro oglada dwa razy. gre traktuje jako dobra zabawe, poza tym nie walczymy (chyba?) o puchar Xaara, wiec te 400-500 monet chetnie bym wydal chocby dla tzw. jaj...
    ... współczesny Robin Hood
    Przyjacielu, zmień dealera, bo dostarcza Ci jakieś paskudztwo, po którym zatracasz poczucie rzeczywistości. Mam nadzieję, że nie jest to przypadek nieodwracalny, bo nie mam powodu, aby źle Ci życzyć
    Być może Bóg chciał abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi.
    Gabriel Garcia Márquez

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    na Zlotej Gorze wlasnie zadebiutowal rosyjski handel - dwie osoby wylapaly dropa za 500 monet z CR, trzecia nie, ale nie miala pretensji, bo rozumiala zasady zabawy... nikt sie nie zglosil, ze 4 rybe kupil (bo takowej nie bylo), wiec debiut mozna uznac za udany

osobiscie "stracilem" na tym interesie 200 monet, bo spokojnie bym sprzedal dwa dropy po 850, ale czego sie nie robi dla zabawy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    pomysl ciekawy, wprowadzi do handlu nowa mozliwosc wspolnej zabawy, co bedzie z przyjeciem przez innych graczy to juz inna kwestia. Ale proste zasady prosta zabawa no w kazdej ktos musi ucierpiec a ktos zyska mozliwosc dropa za mniejsza stawke niz zwykle

pozdrawiam

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Zakapior3 Zobacz posta
    ... współczesny Robin Hood
    Przyjacielu, zmień dealera, bo dostarcza Ci jakieś paskudztwo, po którym zatracasz poczucie rzeczywistości. Mam nadzieję, że nie jest to przypadek nieodwracalny, bo nie mam powodu, aby źle Ci życzyć
    wole zarabiac prawdziwe pieniadze, a wirtualnymi sie bawic no ale nie robmy sobie wycieczek osobistych - pomysl jak pomysl, jednym sie podoba, innym nie

Osadnik Awatar Zakapior3
    Serwer
    Nowy Świat
    Widzę, że jednak mamy tu do czynienia z "trudniejszym przypadkiem", a nawet z przypadkami, bo zaraza objęła już co najmniej kilka osób - dziwnym zbiegiem okoliczności - serwer: Złota Góra
    A może by tak wyjść na przeciw takim potrzebom i otworzyć dla takich przypadków. specjalny serwer, który mógłby nosić np. nazwę: "Hochsztaplerzy", albo coś w tym stylu.
    Nadmienię tylko, że w przypadku chęci skorzystania z tego pomysłu przez BB, zrzekam się wszelkich praw autorskich, no i należnych tantiem
    Być może Bóg chciał abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi.
    Gabriel Garcia Márquez

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    no a tak bez zbednych ozdobnikow to o co Ci w zasadzie chodzi, bo nie wiem co krytykujesz. rosyjski handel czy moje luzne podejscie do gry?

Osadnik Awatar Zakapior3
    Serwer
    Nowy Świat
    Przyjacielu,
    jeśli oczekujesz odpowiedzi bez ozdobników, to będzie krótko: to co proponujesz, to po prostu forma cwaniactwa, naciągania naiwnych, a jako że ofiarą takich praktyk padają zazwyczaj młodzi, niedoświadczeni ludzie, więc powinno być zabronione z urzędu - czytaj: usunięte takie konto.
    Tolerowanie takiego postępowania w zabawie, w której uczestniczy młodzież jest nieetyczne i negatywnie wpływa na kształtowanie przyszłych zachowań młodego człowieka.
    Jeśli tego nie rozumiesz, to nie zabieraj głosu tam, gdzie nie będziesz miał nic twórczego do zaproponowania.
    Żałuję tylko, cenzura może obejmować pojedyncze słowa, natomiast nie zawsze udaje się to z niegodnymi, bądź antywychowawczymi praktykami
    Gabriel Garcia Márquez

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów