Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: konserwa a premium

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Nie było żadnego przedłużenie kont premium, xaar co za pierdoły piszesz, więc z związku z tym pytamy jako gracze jakie jest oficjalne stanowisko BB będzie to przedłużenie konta premium o tą konserwe czy NIE

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Może to było wybiórczo
    A może zależy od konta?
    Mi konto premium zostało przedłużone.
    Ja mam 7 dniowe - pytanie jakie Wy mieliście.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Może to było wybiórczo
    A może zależy od konta?
    Mi konto premium zostało przedłużone.
    Ja mam 7 dniowe - pytanie jakie Wy mieliście.
    A co to zależy jakie kto miał konto? Jak wszyscy to wszyscy. To, że sobie kupiłeś konto premium na 7 dni, nie znaczy, że ja mam stracić czas w tym darmowym jednodniowym.

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    mi zżarło 9h15min, też jestem zdania, że jak było odpalone to wszystkim powinni przedłużyć, a nie wybiórczo. Ależ cóż w tej grze sprawiedliwości to nie ma, jednym damy innym nie

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez zaba5666 Zobacz posta
    A co to zależy jakie kto miał konto? Jak wszyscy to wszyscy. To, że sobie kupiłeś konto premium na 7 dni, nie znaczy, że ja mam stracić czas w tym darmowym jednodniowym.
    A co ja mam do tego? - pretensje raczej pod innym adresem.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Gizmo09 Zobacz posta
    Nie było żadnego przedłużenie kont premium, xaar co za pierdoły piszesz, więc z związku z tym pytamy jako gracze jakie jest oficjalne stanowisko BB będzie to przedłużenie konta premium o tą konserwe czy NIE
    Było, przynajmniej u mnie . Ale pewnie wyszło tak, jak z tymi 1-dniowymi gratisami: nie wszyscy dostali od razu. Tylko szkoda, że tego już nie można 'dosłać', jak komuś przepadło 9h

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    BB_xaar niby napisal prawde, ale wykonanie moze wolac o pomste do nieba... odpalilem sobie wczoraj 7-dniowe premium, bo do konca poprzedniego zostalo z 2 min (tak pokazywal zegar w dodatkowym slocie kolejki budowania), poniewaz nie wyrobilem sie z dropem. niestety dopiero wtedy okazalo sie, ze mam dodany jakis extra czas (7 albo 8 godzin)... szkoda, ze nikt mnie o tym fakcie nie raczyl wczesniej poinformowac...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam pytanie czy po wczorajszej konserwie mieliście wydłużony czas przygód??

Wczoraj zaliczyliśmy mega rozczarowanie , chociaż emocję były bardzo pozytywne
    Kolega z gildii miał otwartego sprytnego do końca 2,5 h, nie miał całego woja bo go nie było kilka dni , wbiliśmy w 2 osoby na mapę (ja z drobnym opóźnieniem bo miałem zajęty slot)
    Oboje też z ograniczonymi zapasami woja bo robiliśmy dziś przygody ale wspólnymi siłami chcieliśmy to skończyć...
    Walka , przestawianie , kombinacje , emocje jak w wyścigu jedzenia hot dogów na czas i....
    Ciężko uwierzyć ale brakło nam 2 minut... DWÓCH !!! bloklujący ost obóz prawie zaczął swój atak i zonk zamknęło przygodę...
    żal aż dupę ściska hehe

Jeśli nie przedłużyli czasu trwania to wg mnie można się upomnieć o przygodę i nie wiem... część wojska?
    Na dropa dla nas nie liczę ale jakaś rekompensata jest zrozumiała.
    Stąd pytanie zasadnicze czy zadziałało przedłużenie czasu przygód...
    Ostatnio edytowane przez AndyKozakow ; 06.09.2013 o 13:31

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów