Mam właczone premium (nie tylko ja) i moje pytanie brzmi- czy czas działania premium zostanie przedłużony o te pare h co trwała konserwacja? dodam ze jest to kolo 12 h
Mam właczone premium (nie tylko ja) i moje pytanie brzmi- czy czas działania premium zostanie przedłużony o te pare h co trwała konserwacja? dodam ze jest to kolo 12 h
czas premium nie zostanie przedłużony...mimo konserwacji odlicza dalej swoje sekundy..
Jak zwykle sie postarali żeby nam za dobrze nie było...
http://forum.thesettlersonline.pl/th...erwa-a-premium ten sam temat/wątek
Ale wówczas czas premium mógłby być sprzedawany na godziny, a nie na dni
Jednocześnie mogłoby być coś takiego, jak minimalny czas działania np. 15 minut.
Ostatnio edytowane przez pet999 ; 05.09.2013 o 12:08
wlasnie - wiadomo cos w tym temacie? place to wymagam ;-)
Pewnie, że wiadomo. Niestety czas premii w czasie konserwacji dalej biegnie.
zeby bylo smieszniej konserwa na moim serwerze miala zakonczyc sie o 13.30, wiec zaufalem BB_xaar i zalogowalem sie okolo 13. serwer tymczasem smigal juz w godzinach porannych (ok 8.30).
Nie dość że na moim serwerze konserwacja trwała najdłużej, to błąd z długimi łukami pozostał. Do tego straciłem 9h konta premium. No jak tak może być? To jakieś kpiny...
Panowie przecież powinniście się już nauczyć, że w czwartki jest konserwa, której czas trwania może być różny i po której zakończeniu nigdy nie wiadomo co będzie. Cieszcie się, że Wam konta nie zniknęły, bo takie przypadki, też bywały.