Spoko propozycja popieram w 100%
Spoko propozycja popieram w 100%
Taki dopalacz dla wolnego osiołka![]()
no coż mona by tak byc![]()
Temat mielony już dawno temu, ale pora go odświeżyć. Jestem na Tak. Ale będa na pewno lagi na przygodach. ;d
Świetny pomysł, ale nie wejdzie, bo BB chce żeby kupować weterana.
Pomysł dobry, ale ma parę minusów, przede wszystkim bloki mogą nie wyjść. Wolałabym bonus, po którym generał szybciej walczyAlbo bonus na przygodę, niech wszyscy szybciej chodzą i szybciej dojeżdżają do przygody.
Czemu bloki miałyby nie wyjść, wystarczyłoby przecież zmienić położenie obozów lub opóźniać czas wyjścia weterana. Jestem na tak.
Chociaż właściwie wystarczyłoby mi, żeby jenerały przemieszczały się się 2x szybciej, a do ataku człapały tak jak człapią.
Jestem za przyśpieszeniem gienków, mam nadzieje że nastąpi to w systemie badań generałów. Przegięciem jest to że trzeba czekać pół godziny na to żeby zwykły generał dojechał na przygodę i potem wrócił następne pół godziny. To samo tyczy się poruszania po mapie przygody przykładem jest wymiana loota w bajkowych przygodach za nim dojedzie do miejsca ataku mija 15-20 min. Szkolenie generałów jest jednym z rozwiązań tego problemu ale buff na gienka też jest dobrym rozwiązaniem. Wydaje mi się że każdy ma już po kilku gienków, można sobie podzielić na tych co robią bloki (bez buffa) i na tych co bezpośrednio atakują (z buffem)