Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Kantor - bug - i zadanie Długie łuki.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mnie ciekawi ile potrzeba czasu żeby programiści z BB ogarnęli to zadanie z łukami... minął tydzień a zadanie dalej się pojawia... żałosne...

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Proponuję sprawdzić na forum historię zbugowanego zadania "Większe Uszkodzenia". Oczekiwanie naprawy aktualnego błędu z długimi łukami w jeden tydzień to raczej przesadny optymizm.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zamiast stękać na forum zalejcie support wiadomościami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Witam dobre pół roku temu dostalem bana na czat, za to ze zbluznilem ta gre,bardzo Przepraszam za ten wybryk zaczynalem dopiero i bylo dlamnie nie dorzeczne jedna rzecz,ale juz sie z tym pogdzilem... Moja prosba to zniesnienie mi bana na czat i danie mi mozliwość normalnego cieszenia sie z gry . jeszcze raz bardzo Przepraszam i prosze o pozytywne rozpoatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zadanie z długimi łukami pojawia sie nadal i jest to już wkurzające Słoneczny Gród -zróbcie coś z tym

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez FuhRer89 Zobacz posta
    Witam dobre pół roku temu dostalem bana na czat, za to ze zbluznilem ta gre,bardzo Przepraszam za ten wybryk zaczynalem dopiero i bylo dlamnie nie dorzeczne jedna rzecz,ale juz sie z tym pogdzilem... Moja prosba to zniesnienie mi bana na czat i danie mi mozliwość normalnego cieszenia sie z gry . jeszcze raz bardzo Przepraszam i prosze o pozytywne rozpoatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam
    A teraz to samo, tylko do supportu
    |
    |
    |
    |
    \/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    myślałem, że po konserwie zniknie ten problem, a tu się nawet nikt nie ustosunkuje do wiecznie wyskakującego okna zadań... please to już z tydzień trwa...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witaj Majch3r,

Uprzejmie informuję, że problem z pojawiającym się zadaniem jest już nam znany oraz zgłoszony do działu technicznego, który zajmuje się naprawianiem problemów w grze.

Nie otrzymaliśmy informacji kiedy ten problem zostanie naprawiony.

Najmocniej przepraszamy za wszelkie niedogodności oraz dziękujemy za wykazaną cierpliwość.

W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.

Życzę miłego dnia.

to sie wysilili hehe

Osadnik Awatar Steelkill
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Proponuję sprawdzić na forum historię zbugowanego zadania "Większe Uszkodzenia". Oczekiwanie naprawy aktualnego błędu z długimi łukami w jeden tydzień to raczej przesadny optymizm.
    Akurat sie nie zgadzam zupełnie -
    po pierwsze na testowym tego bugu ne było więc bład powstał z implementacji na normalne serwery.
    po drugie - błąd jest wyjątkowo uciążliwy - bo resetuje zadania (kolejkę budowania, geologów, wojsko w Koszarach) - pewnie zamula serwer też bo co chwile ktoś akceptuje
    po trzecie - niestety ale ilość wpisów osób które wogóle albo rzadko na Forum zaglądają powinna dać do myślenia - ze to powinno być naprawione w pierwszym rzędzie bo nie dotyczy małej ilości graczy a znacznej populacji serwera i naprawdę po setnym zakończeniu zadania idzie sie lekko ..........zirytowaać
    po czwarte i ostatnie - historia zadania "większe uszkodzenia" mało mnie interesuje i nie mam zamiaru ani tego analizować ani to sprawdzać bo niby czemu ma to służyć ? Usprawiedliwieniu głupoty jednego z pracowników. Za wyjątkiem Moda Zakręconego który napisał w którymś wątku że problem został przekazany nie masz żądnych oficjalnych informacji. To tak jakby złodziej usprawiedliwiał się że kradnie bo praca jest za ciężka dla niego i nie da rady nic innego mądrego robić (vide OFE zlikwidować bo nam kasy brakuje - tyko to marne rozwiązanie). Zatem co zostaje likwidować łuczarza?
    Ostatnio edytowane przez Steelkill ; 06.09.2013 o 07:36
    Świat milczy, Ty wołaj!
    ”Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi prawdę” (Platon)

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów