Mi też wyskakuje to zadanie , stało się tak jak wybudowałem Łukmistrza (długie łuki), co z tym zrobić żeby to zadanie ciągle nie wyskakiwało.pozdrawiam
Mi też wyskakuje to zadanie , stało się tak jak wybudowałem Łukmistrza (długie łuki), co z tym zrobić żeby to zadanie ciągle nie wyskakiwało.pozdrawiam
Szału można z tym zadaniem dostać a Support milczy
Grac sie nie da bo zadanie kasuje kolejkę budowania /lub wysłanych geologów
PS. dostaniecie w ramach rekompensaty zajączka albo kosz egzotyczne
Niech ten informatyk co tak genialnie skrypt napisał zeżre se tego zajączka albo wsadzi .... tam gdzie słonce nie dochodzi (czyli do lodówki![]()
Świat milczy, Ty wołaj!
”Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi prawdę” (Platon)
To jest bardzo uciążliwe , i jak zawsze , do czego już chyba wszyscy przywykli zero reakcji , szkoda że nie nabija nagrody ....wtedy byłoby naprawione w kilka godzin![]()
u mnie tez "dlugie łuki" - k.... można dostać...
Mi również wciąż pojawia się wykonane zadanie"Długie Łuki".
Ja również się podpinam pod niekończące się zadanie długich łuków. Tylko jakoś nagrody za każdą pojawiona się informację że zakończono nie chce dodać.![]()
Nagród nie daje, bo tego zadania nawet nie ma w księdze zadań. Jakby dawało, to by nie było tego wątku, bo nikt by nie miał czasu pisać na forum tylko by czekał aż mu się pojawi żeby kliknąć ZakończJak swego czasu był bug z koszami i dosypkami, to nikt się tym nie chwalił, na forum ani jednego wątku nie było na ten temat
![]()
Proponuję za każdym razem jak wyskoczy to +1 klejnot
A tak na poważnie, to jest to strasznie uciążliwe. Czekamy na konserwę...
Nie liczyłbym specjalnie na najbliższą konserwę, bo dziś premium weszło na niemieckie serwery i niestety także z tym bugiem![]()