Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 55

Wątek: Po konserwie nowe problemy

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Błędy tego typu mogą ewentualnie zniknąć przy okazji jednej z kolejnych konserwacji. Problem z długimi łukami pojawił się po ostatniej konserwacji 29.08, więc tak naprawdę nie miało się kiedy cokolwiek zmienić w tej kwestii. Poza tym, skąd pomysł, że zniknięcie napisu BETA spowoduje zniknięcie wszelkich błędów, byłych, obecnych i przyszłych? Jak Cię to pocieszy, to serwery niemieckie właśnie dostały paczkę z tym błędem. I kolejne pocieszenie - jeśli wejdzie poprawka, to MY ją dostaniemy w pierwszej kolejności

Osadnik Awatar Kitikejt
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    I kolejne pocieszenie - jeśli wejdzie poprawka, to MY ją dostaniemy w pierwszej kolejności
    Taaa, jak wejdzie poprawka to MY pierwsi dostaniemy to, co zepsują przy okazji naprawiania
    Jak dla mnie, to mogą nie naprawiać, niech mi tylko zaliczają te 40 PD za każdym razem jak klikam wykonanie zadania
    When I'm good, I'm real good When I'm bad, I'm even better !

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No popatrz, nawet zepsuć porządnie nie potrafią Nie dość że wyskakuje co chwilę i wkurza, to na dodatek zakańczanie nic nie daje, co wkurza jeszcze bardziej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    mnie także to okienko wyskakuje milion razy na dobę

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    Drodzy Gracze,
    część z Was nie może ukończyć zadania o nazwie "Długie łuki".
    Po próbie ukończenia zadanie powraca do Księgi zadań.
    Ostateczna poprawka, która naprawi to utrudnienie dla wszystkich graczy,
    zostanie wgrana wraz z najbliższą konserwacją w czwartek.
    Jeszcze dziś uruchomimy specjalny skrypt, który poprawi to zadanie dla wielu graczy.
    Skrypt zostanie uruchomiony około 16:30 (czasu polskiego) oraz w nocy.
    Życzę miłej gry,
    BB_xaar.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja oprócz zadania z lukami mam problem z logowaniem i znikająca kolejka budowy po tej konserwacji. wcześniej tego nie było.
    otoz znika mi czasem cala kolejka z budynkami co się buduja i tak pojawia lub nie potem znika i tak bez przerwy. drugi blad to jak się loguje to wpisuje normalnie maila i haslo i pomieli i znowu ekran logowania i tak można i z 10 razy i nic. dobrze ze znalazłem patent na to bo bym sobie już nie pogral. wybieram kupon przed zalogowaniem i wtedy się loguje i pojawia przycisk "graj".

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie problem z łukami zniknął
    Xaar-należy Ci się
    Załączone obrazki    

Początkujący Odkrywca Awatar romsheff
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Lukasss1 Zobacz posta
    ja oprócz zadania z lukami mam problem z logowaniem i znikająca kolejka budowy po tej konserwacji. wcześniej tego nie było.
    otoz znika mi czasem cala kolejka z budynkami co się buduja i tak pojawia lub nie potem znika i tak bez przerwy. ...
    Błąd z kolejką budowania pojawił u mnie podczas premium.
    Skończyło się premium, skończył się problem z kolejką budowania.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Problem z łukami zniknął i za to brawa. Do rozwiązania pozostaje znikajaca kolejka budowania. Jesli jest ona związana z premium, to wypadałoby ten błąd usunąć, bo dlaczego gracze mają w ramach konta premium wrzucac sobie gratisowego buga.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez romsheff Zobacz posta
    Błąd z kolejką budowania pojawił u mnie podczas premium.
    Skończyło się premium, skończył się problem z kolejką budowania.
    no to swietnie szkoda ze nie napisali ostrzeżenia "kup premium a będziesz miał przegwizdane". kolejka pol biedy ale jak nie będę mogl się zalogowac to poważny problem

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów