U mnie też problem narasta. Pierwszego dnia było po logowaniu. Teraz potrafi co kilka-kilkanaście minut wyskakiwać nieistniejące zadanie "łuki".
U mnie też problem narasta. Pierwszego dnia było po logowaniu. Teraz potrafi co kilka-kilkanaście minut wyskakiwać nieistniejące zadanie "łuki".
Procz tego zadanka to jeszcze muli przy wizytach u znajomych z koszami
1 kosz na 20s mozna tylko wrzucac bo inaczej pożera
problem trwa już kilka dni i zero efektów aby coś naprawiali... paranoja...
Muli straszliwie. Potraciłem setki koni na blokach przez to...
Czasem pomaga chwila cierpliwości, czasem kliknięcie innego zadania, czasem zamkniecie księgi, albo wejście na wyspę znajomego. Najgorsze że nie ma regularności
Być może zostanie naprawione podczas konserwacji.
Krótko.Panie premierze jak żyć ? (dla nie kumatych/lub kumatych inaczej: sarkazm ).
Ostatnio edytowane przez Kranderga ; 04.09.2013 o 06:29
Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.
W ostatnich dniach jakaś paranoja się zrobiła, to durne zadanie potrafi wyskakiwać kilka razy na minutę...
Mam ten sam problem.... alez to wkurza...
wyskakujące zadanie z łukami u mnie też a teraz jak na razie 2 razy wywaliło w ciągu 3 minut
mijają kolejne dni a problem z długimi łukami jak był tak jest nadal... a ogłaszano wielkie zakończenie wersji beta.... a kiedy ogłoszą wielki niewypał konserwacji...