Ja dostałem. Nawet dwa.
Ja wczoraj miałem premię w menu gwiazdy ale dzisiaj już zniknęła. Na pewno nie była użyta bo zadanie cały czas wisi - poza tym aż takiej sklerozy chyba jeszcze nie mam![]()
Wczoraj brak premii, dziś za karę że napisałem do supportu - BRAK możliwości wejścia do gry... dobre... tak tak... i co jeszcze ?? może najlepiej usuniecie mi całe konto bo... no nie wiem, co tam sobie wymyślicie... Do gry nie mogę wejść z żadnej przeglądarki - Explorer, Firefox, Opera, Chrome - i czyszczenie historii też nie pomaga...
u mnie też, premii brak, zadanie z premium jest, tak samo jak dziwne zadanie z łukami, a suport nie odpowiada - tradycyjnie
ja też nie dostałam
No cóż..pozostaje mi się powtórzyć.. nie dostałam premii a zadanie wisi.. troszkę to sie robi żenujące.. raz do supportu napisalam w zwiazku z błędem w grze i do dziś czekam na odpowiedź.. wczoraj napisałam odnośnie premii i pewnie poczekam kolejne pół roku na odpowiedź... zróbcie coś z tym!! po to są przerwy techniczne...
ja zas napisalem i na maila odp dostalem..sprawdzacie meile??
EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
In hoc signo vinces
Witam, ja też nie czekam już 2 dzień ,proszę o wyjaśnienie tej sprawy. Czekam.
Proszę o odp.
Pozdrawiam.
Tez nie dostalem
Witam, u mnie także nie ma nadal ,patrzałam wszędzie i nic . Więc proszę o rozwiązanie problemu . Miłego dnia.
Anna.