Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 95

Wątek: Konserwacja 29.08.2013 - długie łuki

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Myślę, że nie naprawili tego problemu tak jak być powinno, dość często jest podobnie jak było wcześniej, czyli wraz z pojawieniem się tego zadania znikała kolejka budowania, pomimo tego że zadanie się już nie pojawia, to i tak widać że coś jest nie tak.

Trochę to irytujące jest, bo wraz z pojawieniem się "tego problemu", gra jak by nie zapamiętuje tego co robiliśmy akurat w danej chwili, czy dosłownie na chwilę przed pojawieniem się "problemu", czyli od nowa trzeba wysłać odkrywców czy geologów, od nowa trzeba nastawiać wojsko w koszarach, czy od nowa trzeba się naklikać w magazynie prowiantu.
    Ostatnio edytowane przez Androm3da ; 18.09.2013 o 10:34

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Na mojej wyspie na szczęście nie muszę nic na nowo ustawiać, wszystko działa tak jak powinno. Jadnak mimo wgrania poprawki podczas poprzedniej konserwacji ciągle co jakiś czas wyskakuje mi "Wykonane zadanie", oczywiście długie łuki. Dziwne jest to, że ten problem pojawił się u mnie zaledwie dwa tygodnie przed wgraniem poprawki (w dniu przeprowadzenia konserwacji). U mojego ojca występował od dawna i znikną po poprawce.

Początkujący Osadnik Awatar sebo77
    Serwer
    Kolonia
    U mnie dzis pojawilo sie zadanie dlugie luki-po takim okresie napraw nic nie zostalo zrobione paranoja.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To jest kpina z graczy. Ale jak Kuba Bogu - tak Bóg Kubie.
    Najwyraźniej usunięcie zadania z księgi przekracza możliwości "programistów" z BB

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Androm3da Zobacz posta

Trochę to irytujące jest, bo wraz z pojawieniem się "tego problemu", gra jak by nie zapamiętuje tego co robiliśmy akurat w danej chwili, czy dosłownie na chwilę przed pojawieniem się "problemu", czyli od nowa trzeba wysłać odkrywców czy geologów, od nowa trzeba nastawiać wojsko w koszarach, czy od nowa trzeba się naklikać w magazynie prowiantu.
    Niestety ja mam to samo od dłuższego czasu , znikająca kolejka , kosze podczas buffowania nie zawsze zalicza , po prostu niektóre czynności trzeba dublować , to tak wygląda jakby się strona odświeżała czy coś takiego , na ułamek sekundy gra jakby się zatrzymywała co widać po grafice . Mam 50-ty level , wiadomo dużo budynków itp. , w gildii graczom z niższym levelem nie robi się coś takiego .

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dokładnie mam tak samo jemen2, wygląda na to jakby strona się odświeżała, gra zatrzymuje się na ułamek sekundy, po czym niektóre czynności trzeba powtarzać od nowa, jak opisałem wyżej, u mnie akurat łatwo zauważyć ten moment, choćby po przesuniętych o pół pola grządkach kwiatowych, jeszcze gdyby ta sytuacja miała miejsce raz na jakiś czas to ok, ale jest zbyt często i to jest denerwujące.

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    przy zaladowanej dosc porzadnie wyspie od jakiegos czasu ..tez mam to samo.na okolo 1sek wszystko sie zawiesza potem rusza wszystko co przed tym zawieszeniem na wyspie zrobilem ..zanika trzeba robic od nowa..chyba jest to nadpisywanie na serwer ..albo cos w tym stylu..
    Ostatnio edytowane przez Duszysko40 ; 04.10.2013 o 11:25
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Widzę że nie jestem sam z tym problemem . ale to małe pocieszenie , czy ktoś z Was zgłaszał to do supportu ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    niestety i mnie wczoraj po zbudowaniu łucznika zadanie "długie łuki" dosięgło zgłosiłam do supportu ale na cuda nie liczę

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie jest tak jakby to zadanie było , ale fizycznie go nie ma , jest to delikatnie bardzo mówiąc wkurzające

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów