u mnie przed konserwacją był ten błąd i po dalej jest,jestem tym zdegustowany,żeby chociaż zaliczało punkty,na suport pisałem,żadnej odpowiedzi chociaż przyjęli do wiadomości.
u mnie przed konserwacją był ten błąd i po dalej jest,jestem tym zdegustowany,żeby chociaż zaliczało punkty,na suport pisałem,żadnej odpowiedzi chociaż przyjęli do wiadomości.
Wersja z poprawionym wyświetlaniem cyfr trafiła dziś na niemiecką wersję gry (zgodnie z planem cotygodniowych konserwacji). Wygląda na to, że wersja ta rozwiązała również utrudnienie związane z zadaniem "Długie łuki".
Bardzo proszę o jeszcze trochę cierpliwości - ta sama wersja gry trafi na polskie serwery już w najbliższy czwartek.
Obiecanki cacanki...
Maszkaran, bardzo proszę doprecyzować z czym masz problem: chodzi o błąd wizualny z cyframi przy premiach, czy o zadanie "Długie łuki"?
BB_xaar, dzięki za zainteresowanie moim problemem. Niezmiennie chodzi mi o wciąż wyskakujące zadanie "długie łuki".
Witam również mam problem z wyskakującym zadaniem "długie łuki", moje pytanie brzmi jak długo będzie trwała naprawa tego problemu bo ciągle kiedy pisze do suporrtu słyszę że starają się naprawić i nic w tym kierunku nie widać ani nie słychać.
Maszkaran, Gonti_Zabijaka: obawiam się, że nie dysponuję konkretną datą wprowadzenia poprawki.
Rozwiązanie systemowe, które zostało wprowadzone wraz ze startem Halloween, sprawiło, iż wspomniany problem nie występuje już na nowych kontach. Okazało się jednak, że część starszych kont (sprzed migracji na "nowy samouczek") nadal może mieć problem z zadaniem "Długie łuki" - analizowanie tego utrudnienia zostało rozpoczęte. Gdy tylko pojawi się więcej informacji na ten temat, od razu dam znać.
Czy rzeczywiście usunięcie jednego drobnego zadania jest aż tak wielkim problemem, którego nie da się podać nawet terminu rozwiązania?
Jak najbardziej.
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
Maszkaran, błąd został usunięty systemowo - oznacza to, że nie występuje on już na nowych kontach. Niestety jednak na części "starszych" profili The Settlers Online utrudnienie związane z tym questem nadal występuje. Gdy dowiem się czegoś nowego (np. data wprowadzenia poprawki), od razu dam znać.