Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: obszar serwera uszkodzony

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No to ja powiem, że uszkodzony obszar trafił i mnie, mimo że nie używałam ani ciemności, ani jasności... Walnęłam kosze, zburzyłam kilka budynków, zaczęłam stawiać studnie i bum... no nic, trzeba poczekać. Najgorsze jest to, że siedziałam na loocie o ta osoba teraz nie wie co się stało i czemu mnie nie ma :/

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    podpinam się. przed chwila uszkodziło mój obszar przy probie rzucenia światła na bajkowy. drugi raz rzucałem dzisiaj ta premie na bajkowy. za pierwszym razem bylo ok.
    strrrasznie się to halloween zapowiada ;p

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    łącze się w bólu moozle
    wracaj do nas szybko może czwartkowa konserwa pomoże

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mnie też dopadł błąd obszaru. od 26.10 br mam błąd. Raz mi odpisali ze powinno być OK i nic z tego, drugi raz napisałem i teraz czekam na konserwację. Tragedia 7DNI PREMIUM pojdzie pewnie latać, przygodę mam rozpoczętą i rozdane loty i wszystko stanęło przez błąd i znajomi są "uwięzieni" przez moje loty.

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    A gdzie można zgłosić problem z uszkodzonym obszarem serwera, ale na serwerze testowym? Dopadł mnie wczoraj, przed dzisiejszymi testami, a tam nie ma Supportu i nie wiem co robić. Dodam, że nocny skrypt nic nie pomógł (o ile na testowym jest takowy).

Proszę o pomoc Zarząd BB.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów