chodzi chyba 24h i sie zatrzymuje
chodzi chyba 24h i sie zatrzymuje
szkoda ze nia ma pvp bo taka ciemnosc rzucona przeciwnikowi dawala by przewage ;p
"obszar serwera uszkodzony"
dopadlo i mnie ...
to juz nie beta i problem znany od prawie roku - czas z tym cos zrobic
Ja ostatnio miałem obszar uszkodzony przy rzucaniu ciemności/bardzo silnego światła i teraz mój obszar się uszkodził ale na szczęście skrypt w moim przypadku zadziałał
You Will Never Walk Alone!
H3ll For Ever!
No cóż jest to ciekawy bug ale i na niego jest sposób. Jesli nie masz odpalonej zadnej przygody (ani swojej ani z zaproszenia) to ciemnośc-jasnosc działa poprawnie.
A bug ten wydaje sie celowy ze strony BB tak samo jak sprzedaz kupno ciemnosci-jasnosci po szt.. Nie prosciej było to wszystko zlikwidować po naprawieniu buga z klonami i dac graczom rekompensate jakąś niż teraz takie sztuczki stosowac?
Pozdrawiam.
Dopadło i mnie. Ale nie rzucałam ciemności a próbowałam przestawić młyn wodny...
Więc przymusowy urlopik?? Nie podoba mi się to. Co jeszcze popsuli wprowadzając te zakichane nowości?
Konserwa była dopiero co, to sobie poczekam na naprawę(
A ja nie rzucalem żadnych ciemnosci, prawde mówiąc nic nie robilem i bumobszar serwera uszkodzony
Trafia w każdego - nawet przy ciemnościach, a niektórym zdarzyło sie nawet przy zwykłym buffowaniu koszami 0![]()
Tak reklamują teraz nadchodzący event halloween 0a jak ludzie będą sięciemnościami obrzucać aby sobie wspomóc produkcje, to ... wiekszosc serwera będzie zablokowana 0
Event jeszcze się nie zaczął a już bugów co nie miara - wystarczy wejsć na testowy; wystarczy postawic nowy magazyn koło jakichś budynków i wszystko usypia 0(teoretycznie pracują, ale wizualnie tego nie widać).
Do tego bug z ciemnosciami, albo kto wie co jeszcze 0Uważajcie na grę, robi się niebezpieczna. Można cały dorobek stracić w sekundkę.
![]()
Skrzydła do góry!
Bezpieczeństwo dla gracza - to powinno być priorytetem najważniejszym dla BB.
Fajne są te eventy ale co nam po nich, jak jutro może być ... blee,
albo the end
PS: czekamy na powrót Majkel![]()