Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: obszar serwera uszkodzony

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    chodzi chyba 24h i sie zatrzymuje

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Bryk4 Zobacz posta
    Witam. Dałem premię silne światło na bajkowy zamek jak znajomy wstrzymał produkcję, jak dawałem premię gra się rozłączyła , gdy chciałem wejść na swoje konto pokazał się komunikat ze obszar serwera uszkodzony, w tym obszarze wystąpił błąd, prosimy spróbować ponownie , gdy próbowałem ponownie nie udało mi się wejść do gry, może wie ktoś co się stało, czy ktoś miał już taki przypadek.pozdrawiam
    Eh Dzieki Bryk za ostrzerzenie mimo tego zaryzykowałem i Bum obszar uszkodzony

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    szkoda ze nia ma pvp bo taka ciemnosc rzucona przeciwnikowi dawala by przewage ;p

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    "obszar serwera uszkodzony"

dopadlo i mnie ...
    to juz nie beta i problem znany od prawie roku - czas z tym cos zrobic

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja ostatnio miałem obszar uszkodzony przy rzucaniu ciemności/bardzo silnego światła i teraz mój obszar się uszkodził ale na szczęście skrypt w moim przypadku zadziałał
    You Will Never Walk Alone!
    H3ll For Ever!

Osadnik Awatar NieMaNicka
    Serwer
    Czarci Gaj
    No cóż jest to ciekawy bug ale i na niego jest sposób. Jesli nie masz odpalonej zadnej przygody (ani swojej ani z zaproszenia) to ciemnośc-jasnosc działa poprawnie.
    A bug ten wydaje sie celowy ze strony BB tak samo jak sprzedaz kupno ciemnosci-jasnosci po szt.. Nie prosciej było to wszystko zlikwidować po naprawieniu buga z klonami i dac graczom rekompensate jakąś niż teraz takie sztuczki stosowac?

Pozdrawiam.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dopadło i mnie. Ale nie rzucałam ciemności a próbowałam przestawić młyn wodny...
    Więc przymusowy urlopik?? Nie podoba mi się to. Co jeszcze popsuli wprowadzając te zakichane nowości?
    Konserwa była dopiero co, to sobie poczekam na naprawę (

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ja nie rzucalem żadnych ciemnosci, prawde mówiąc nic nie robilem i bum obszar serwera uszkodzony

Osadnik Awatar Minael
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Trafia w każdego - nawet przy ciemnościach, a niektórym zdarzyło sie nawet przy zwykłym buffowaniu koszami 0
    Tak reklamują teraz nadchodzący event halloween 0 a jak ludzie będą sięciemnościami obrzucać aby sobie wspomóc produkcje, to ... wiekszosc serwera będzie zablokowana 0
    Event jeszcze się nie zaczął a już bugów co nie miara - wystarczy wejsć na testowy; wystarczy postawic nowy magazyn koło jakichś budynków i wszystko usypia 0 (teoretycznie pracują, ale wizualnie tego nie widać).

Do tego bug z ciemnosciami, albo kto wie co jeszcze 0 Uważajcie na grę, robi się niebezpieczna. Można cały dorobek stracić w sekundkę.

Skrzydła do góry!

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Bezpieczeństwo dla gracza - to powinno być priorytetem najważniejszym dla BB.
    Fajne są te eventy ale co nam po nich, jak jutro może być ... blee,
    albo the end

PS: czekamy na powrót Majkel

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów