Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: obszar serwera uszkodzony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Kolejny przypadek uszkodzonego obszaru podczas zabawy premiami typu ciemność-światło... Zbieg okoliczności czy może jednak te premie z Halloween są jakoś skopane?
    witam wszystkich , mam ten sam przypadek , po daniu ciemnosci przez znajomego , nie zdazylam nawet dac swiatla jak mnie wywalilo i juz nie wposcilo , jedyne co wiem to ze obszar serwera mam uszkodzony

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    miewam to samo regularnie..juz chyba ze 3 razy caly dzien w tylek.. korzystam regularnie..a raczej korzystalem ale od jakiegos miesiaca takie jaja niestety z tymze sa..((
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja osobiscie zglosiłem to do supportu..nie wiem czy coś naprawiali..(pewnie nie, bo nie dostałem odpowiedzi) ale fakt faktem po 8 godzinach od zgłoszenia naprawiło sie to i mam zaszczyt grać dalej..

ale teraz juz waham (czytaj boje się) używać premii ciemność-jasność..a taka fajna była na bajkowy zamek ;-)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    no to mam nadzieje ze rano jak wstane kaze sie to tylko zlym snem i bede mogla grac dalej

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    do trzech razy sztuka ... 2 razy z ciemnoscia się udało a za trzecim błąd obszaru ... chyba czeka mnie przymusowy urlop do konserwy

i demolka na wyspie, bo produkcja idzie pełną parą, a za kilka dni pewnie już nie będzie kopalń :/

Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    Troszkę za szybko to zgłoszenie do supportu,

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

tez od razu wysłałem ... co to znaczy za szybko ? jak cos nie działa to skasujcie to z gwiazdy i tyle
    Ostatnio edytowane przez papa-xx ; 31.08.2013 o 09:48

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A może to efekt tych klonowanych premi bo nie ukrywajmy, że podczas haloowen było można klonować buffki i często właśnie klonowane były jasności i ciemności. Mało kto miałby je jeszcze gdyby miał je robić za dynie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    może te sa z klonów ... tego nie wiem, kupiłem jakos w kwietniu

Paluch00
    U mnie ten sam problem niestety...mowicie ze dopiero nastepnego dnia jest szansa ze sie naprawi?

A w sumie to jeszcze chcialem zapytac czy przy uszkodzonym obszarze wszystko sie zatrzymuje czy nadal pracuje? moga znajomi wejsc i premie rzucic itd.?
    Ostatnio edytowane przez Paluch00 ; 31.08.2013 o 16:42

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak masz uszkodzony to nikt tam nie wejdzie bo przy próbie straci sie połączenie z serwerem

Paluch00
    a wszystko chodzi czy stoji?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów