Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Stanowcze stop dla płaczków.

pacu91

Stanowcze stop dla płaczków.

Płaczki i Płaczkowie którym nie podoba się gra (zauważyłem, że jest ich tu multum) i dokumentują to płaczem i lamentem- nie musicie grać, nikt Wam NIE KARZE (chyba, że tak jest więc zwracam honor). To tylko gra. Nie bójcie się, zmiany przyjdą, prędzej czy później, ale Wasz płacz ich nie przyspieszy.

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "KAŻE", jeśli już tak capsem swoje błędy podkreślasz.

Gracze mają prawo domagać się zmian i pisać co im sie nei podoba, co nalezy zmienić i ulepszyć A to że "płacz" nie przyśpieszy zmian to chciałbym jakieś dowody

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    W ogóle nie mam pojęcia co na celu ma ten temat. Jeżeli to aby "płaczki" go przeczytały i przyjęły do siebie to w to wątpię.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez pacu91 Zobacz posta
    nie musicie grać, nikt Wam NIE KARZE (chyba, że tak jest więc zwracam honor).
    Nie musisz czytać tych płaczów, nikt Ci NIE KAŻE ( chyba że tak jest, wtedy zwracam honor).

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Gra ma być przede wszystkim dla graczy. Jeśli jest coś, co mogłoby grę usprawnić, to się o tym pisze na forum. To nie jest gra pudełkowa, którą instalujesz i grasz w nią w takiej wersji i z takimi opcjami z jakimi ją producent oryginalnie wypuścił, a jak skończysz to czekasz na nowe pudełko. Gdyby nie te "płaczki", to dalej handlowalibyśmy paczkami po 400 szt, a o obecnych rozwiązaniach dla graczy z 50 lvl nawet ptaszki by nie ćwierkały.

pacu91
    HAHA jesteście śmieszni (dobrze robiłem celowo pisząc KAŻE, gdyż wiedziałem, że ktoś się przyczepi). Jeśli gracze mają prawo się domagać zmian i pisać co im się nie podoba to i ja mam prawo pisać, że mi się nie podobają płaczki. Z drugiej odpowiedzi aż biję głupotą- "nie mam pojęcia co na celu ma ten temat". Tematem jest Stop dla płaczków, czyli zwrócenie uwagi na płaczków i płaczki i uświadomienie ich, że mi się ten płacz nie podoba a ponieważ mam prawo do wyrażania swojej opinii to to robię.
    Chcę czy nie chcę muszę czytać płaczków gdyż jest ich wszędzie pełno i czasem trudno coś innego przeczytać. Musiał bym chyba zrezygnować z lektury tego forum.
    Można pisać ale po co od razu płakać ?
    Zakładając ten temat sam zostałem płaczką...

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    HAHA jesteście śmieszni (dobrze robiłem celowo pisząc KAŻE, gdyż wiedziałem, że ktoś się przyczepi).
    Raczej celowo napisałeś KARZE, ale dobrze ze potwierdzasz

Jak widze że ktoś marudzi dla samego marudzenia to przestaje czytać i lece dalej, polecam.

konkur4
    HAHA jesteście śmieszni[...]
    Nie kolego, to ty jesteś śmieszny. Piszesz, jaki to ból sprawia ci czytanie "narzekania na obecny stan gry" przez innych graczy. Piszesz, jak to wiele musisz przeczytać, żeby poczuć się spełnionym, a prawda jest taka, że przeczytałeś jeden temat stanowcze STOP dla nowości autorstwa MANOLO_PL, i stwierdziłeś, że skoro on może być fajny i napisać taki temat, to ja też musze. Wysiliłeś się przy tym niezmiernie, wylewając z siebie przy tym siódme poty. Piszesz o płaczkach, a jak nazwać to co właśnie sam zrobiłeś? Okazałeś sie płaczkiem nad płaczkami, podwójnym płaczkiem, lub nie wiem jak to inaczej nazwać. Mówiąc o lekturze forum, i tego co ci sie w niej nie podoba, zacznij od własnych postów, zanim zaczniesz krytykować innych. Może dopiero wtedy, kiedy zmienisz siebie, będziesz w stanie zmienić innych, a póki co schowaj sie ze swoimi opiniami, które i tak nie wnoszą nic konkretnego do komentowanych przez ciebie tematów.

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    zamknąć wątek

Poznańczyk
    Proponuję jeszcze temat : Stanowcze Nie, dla Stanowczego nie.

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów