Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Ciekawe, czy jesteś w stanie to przebić.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Ciekawe, czy jesteś w stanie to przebić.

Sam nie wiem jak to się stało, ale mój weteran wylądował w trakcie przygody nie tam gdzie trzeba, sami zobaczcie : [ załącznik ]

1. Nie mogę przenieść go z powrotem na "główną" wyspę przygody.
    2. Mogę go odesłać [Już to zrobiłem]

Moment, w którym został tam przeniesiony, to ok 1:00 w nocy.
    Mówię, że sposobu "Jak się tam dostał" nie znam, ale możliwość wykorzystania tego błędu przez innego gracza może nieźle namieszać w grze.

Nie zadowala mnie miniatura, więc wstawię zdjęcie, najwyżej moderacja mnie poprawi.

W trakcie przenoszenia obozu, przez 0,5 sekundy postawienie obozu [obóz podświetlony] jest możliwe. Wystarczy nacisnąć (-Błąd jest bardzo rzadki, ale jednak możliwy-)
    Generał teleportuje się na te miejsce.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Błąd.jpg, 
wyświetleń: 227, 
rozmiar: 20.3 KB, 
ID: 1541.  
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zorro ; 18.08.2013 o 17:54

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    rozumiem ale pojąć nie mogę. Co wystarczy nacisnąć? Teleportacja była możliwa do ubiegłej konserwy, po konserwie teleportacje nie działają.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Gdy najedzie się obozem na teren, gdzie można się przenieść podświetli się, jeżeli podświetlony obóz szybko przeniesiemy na małą wysepkę, jest szansa, że po kliknięciu zaakceptuje nam ruch, i generał się spakuje i rozpakuje na wyspie.

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mi się kiedyś zdarzyło w zakazanych eksperymentach, że generał wylądował w strefie wroga dosłownie między wrogimi obozami ;p dało się wykonać ataki normalnie, udało się dzięki temu ominąć dodatkowo ze dwa obozy. ogólnie duuużo gienków wysłałem i jeden z nich wylądował tak jak opisałem pozostali, którzy nie mieścili się w strefie lądowania trafili do gwiazdy z oddzielonymi już jednostkami jak to normalnie bywa

Uprawnienia umieszczania postów