Zobacz wyniki ankiety: czy uważacie, że wątek jest ważny?

Głosujących
107. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

85 79.44%
  • nie

22 20.56%
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Sprzedaż rzeczy u kupca

Osadnik Awatar Galmachar
    Serwer
    Czarci Gaj
    Wysyłaj odkrywców na krótkie poszukiwania, tanio a te przygody są bardziej chodliwe. Jeśli nawet to Ci się nie opłaca jest jeszcze poszukiwanie skarbu, darmowe, nic na tym nie stracisz.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Lumpola Zobacz posta
    (...)z wczorajszych poszukiwań - 2x dzieci sawanny, 1x eksperymenty, wiktor i banici(...)
    Z przedwczorajszych poszukiwań - 1x Wyspa, 2x Zdrajcy, 1x Okradać, 3x mapki - na krótkich - miodzio Z wczorajszych - 1x Dzieci, 1x Banici, 5x mapki - na długich. No ale jak się ma ochotę na Krawczyka, to trzeba się liczyć z tym, że nie zawsze dostanie się to, czego by się chciało. Na tym polega urok rachunku prawdopodobieństwa. A Dzieci Sawanny zalegają, bo się ich nie robi, a nie dlatego, że za często wpadają. Mi dla przykładu zalegają też Banici i Na końskim Grzbiecie bo robię głównie Zdrajców i Bagienne, czasem Czarnych, Wyspę czy Mrocznych jak w zadaniu się pojawią.

BTW - chyba Ci się pomylił sparkz ze mną Poza tym nie mówię "NIE" dla samego mówienia "NIE", tylko staram się swoje zdanie jakoś argumentować zachowując kulturę wypowiedzi bez obrażania rozmówców. To nie ja zacząłem z pieniactwem, podałem definicję słownikową, a nie wpis do pamiętnika z życia studenta. Przyjmij do wiadomości, że nie wszyscy muszą się zgadzać z Twoim zdaniem. Wybacz, ale pozostanę przy swoim, wg Ciebie złym, zdaniu, i nie powiem "-Tak, masz rację mój plan jest do ****, zróbmy tak jak ty to wymyśliłeś."
    Ostatnio edytowane przez zwolk ; 20.08.2013 o 11:47

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja zagłosowałem na nie bo nie tędy droga z "nieopłacalnymi przygodami"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Lumpola Zobacz posta
    zachowujesz się tak, jakbyś miał w tym interes, żeby nie można było oddawać rzeczy do kupca za drobny procent tego ile od nas żądają za taką rzecz,
    Każdy normalny gracz, któremu wpadają śmieci, chętnie by się ich pozbył. Mi wpadają nad wyraz często - taka karma ;D
    Dlaczego tak cię ten problem boli panie Iphoris, pracujesz nad programem i miałbyś trochę więcej pracy?
    albo to pieniactwo dla samego pieniactwa - nie rozumiem takiej postawy
    Ja z kolei nie rozumiem postawy "poniosłem porażkę, chcę zwrotu kosztów gry".
    Padły konkretne pytania, nie wiem dlaczego nie padają konkretne odpowiedzi.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zawsze można wystawiać takie przygody jak zakazane czy dzieci za 2 mapy monety czy granity na handlu , ludzie kupują za taką cenę

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez PrincessOfSmile Zobacz posta
    Zawsze można wystawiać takie przygody jak zakazane czy dzieci za 2 mapy monety czy granity na handlu , ludzie kupują za taką cenę
    Nie widzę problemu , mamy opcje handlowania tymi rzeczami ( śmieciami jak to nazwano ) , a że cena jest taka , no cóż jak w życiu duża podaż mały popyt , oczywiście możemy jeszcze tzw. śmieci usunąć .
    Temat powinien zostać zamknięty bo nie wnosi niczego , jest naprawdę więcej problemów w tej grze i to bardzo znaczących .

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    jestem za

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 05.02.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Uranos

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów