Zobacz wyniki ankiety: ZA,PRZECIW,OBOJĘTNE?

Głosujących
46. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • ZA

42 91.30%
  • OBOJĘTNE

4 8.70%
  • PRZECIW

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Uproszczenie wysyłania generałów na przygodę.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Uproszczenie wysyłania generałów na przygodę.

Witam,
    proponuję dodać możliwość zaznaczenia wielu generałów podczas wysyłania ich na przygody. Trzeba za każdym razem klikać na menu przygody, potem "wyślij armię", potem zaznaczyć generała, i jeszcze potem kliknąć, żeby go jeszcze wysłać. Cała procedura może być uproszczona poprzez zaznaczenie wielu generałów na raz i wysłanie ich na przygodę. Tych zaznaczonych można jakoś odróżnić(gwiazdki, fajeczki, itp.). Proste i wygodne.
    Dzięki i pozdro.

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Mi tak jak jest akurat nie przeszkadza
    Kilka razy kliknąć to nie problem, większy problem widzę w koszarach i magazynie prowintu ;p

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przydałoby się. Przy 3 generałach w zasadzie bez różnicy, ale wysyłając 8 i więcej, to jest już trochę klikania. W ostateczności niechby była chociaż opcja przypięcia menu wysyłania na przygodę.

Wiadomo, że koszary czy magazyn prowiantu są dużo bardziej uciążliwe, mi np. przeszkadza też brak możliwości przypięcia menu gwiazdy bo szlag chce trafić jak np. cała banda grubasów wraca z poszukiwań skarbu i weź to szukaj w gwieździe i wrzucaj pojedynczo do władyki... ale nie o tym jest propozycja wyjściowa

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zdecydowanie tak, szczególnie przy krawieckich przygodach. Na przykład:

Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: sendingarmypl.jpg, 
wyświetleń: 343, 
rozmiar: 92.8 KB, 
ID: 1540.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    najwazniejsze dla mnie jest ladowanie i puszczanie generalow ''z gwiazdy'' albo by mozna ich ''wysadzac'' gdziekolwiek, nazbieralem chyba 10 generalow i mam ogromny problem z wysylaniem bo NIE mam miejsca na wyspie ... 1dno zostawilem bo inaczej wogole nie moglbym wysylac wojsk

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Angelkaxd Zobacz posta
    Mi tak jak jest akurat nie przeszkadza
    Kilka razy kliknąć to nie problem, większy problem widzę w koszarach i magazynie prowintu ;p
    Racja, do tego dochodzi wysyłanie geologów i poszukiwaczy skarbów. A co najgorsze odbieranie dropów ze skrzynki wiadomości i bawienie się w przerzucanie syfu do władyki.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    jestem za

Banned
    Serwer
    Nowy Świat
    Zrealizowane, zamykam.

Uprawnienia umieszczania postów